Rules for admins
|
|
xsidextrem | Date: Tuesday, 2008-11-11, 12:26 PM | Message # 1 |
Group: Removed
| ====================Regulamentul pt admini=====================
1 Daca vreun admin este prins cu cheat-uri ban permanent de pe server 2 Schimbarea harti : harta se schimba numai la terminarea harti in curs 3 Restart la harta : Decat daca a fost un jucator cu aim 4 Banuri kick : -> se da kick la jucatori cu lag peste 300 si ban daca insita ( 10 min) . -> se da ban pt jignirea unui acces [admin] ( 5000 min ) -> se da ban pt jignirea altui jucator ( 5000 min ) -> pentru camp: kick or temp ban (10 min) 5 Nu va certati cu alti admini! 6 Nu amenintati admini ca isi pierd adminul sau jucatoriii ca iau ban si alte prostii!!! 7 Toti adminii trebuie sa se inscrie pe Forum,si sa il viziteze regulat!! 8 NU NE MAI INJURAM PE SERVAR CU PLAYERII....cei care vor injura vor fi pedepsiti dupa greseala... 9 ADMINII NU SE MAI INJURA PE SERVAR,NU SE MAI CEARTA..CEI CARE FAC ASTA PE SERVAR ...VA ROG SA I-MI SPUNETI SI VOI AVEA GRIJA DE EI. 10 Respectati regulile de admin si regulile de pe server , nu inventati regulile voastre !
1 If any admin is caught with hacks: permanent ban from the server 2 Changing maps: map change only at the end of the current maps 3 Restart the map: was a player with aim 4 Bans kick: -> To kick players with over 300 lag and ban if they insist (10 min). -> For offending admins: permanent ban -> For insulting another player: tempban (10 min) or permanent -> For camp: kick or temp ban (10 min) 5 Do not argue with other admins! 6 Do not threatened admins they lose admin or players they take ban and other nonsense! 8 No more swearing at server with the players who will swear .... will be punished after mistake ... 9 Admins no longer swearing at server,. Those who do this on server lose admin. 10 Respect rules and regulations for admins, not making your rules!
|
|
| |
Tony | Date: Friday, 2008-11-14, 3:34 PM | Message # 2 |
Soldat
Group: Users
Status: Offline
| Primul regulament din cate am intalnit care mi se pare corect!
|
|
| |
vyorel | Date: Thursday, 2008-12-04, 12:52 PM | Message # 3 |
Soldat
| lary ,tu sti ca io am 2 reguli personale! 1 cine injura pe server ban 10 min! 2 cine ma injura personal pe mine ban permanent!
|
|
| |
xsidextrem | Date: Friday, 2008-12-05, 2:18 AM | Message # 4 |
Group: Removed
| Asta e ultima oara cand va avertizez ca va iau adminele celor care nu respectati regulile.
|
|
| |
sT@Rt | Date: Tuesday, 2008-12-09, 7:32 PM | Message # 5 |
Locotenent
| asa lary
|
|
| |
siens | Date: Wednesday, 2008-12-17, 8:44 PM | Message # 6 |
Soldat
| Da sunt foarte tari si corecte Regulile Alta data nu te mai corectez scrie si tu bn
|
|
| |
rzv | Date: Friday, 2009-01-16, 11:10 AM | Message # 7 |
Locotenent
| asa e corect ... cu regulament .. si daca tot dai admin la 30 ore ... cine nu respecta out
Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !
|
|
| |
allex | Date: Friday, 2009-01-16, 10:30 PM | Message # 8 |
Locotenent
| Corect ! Bun regulament.
|
|
| |
Bizonelu | Date: Saturday, 2009-01-17, 9:47 AM | Message # 9 |
Sergent
| sunt corecte regulile...adevaru ca uni admini isi fac de capu lor...sunt cativa care sufera...nu le dau nume,,,esti bun ma laryy....ai toate respectele mele...te salut varule
|
|
| |
FaSoLe | Date: Thursday, 2009-01-22, 9:09 PM | Message # 10 |
Sergent
| se da ban pt jignirea unui acces [admin] ( 5000 min ) -> eu unul dau ban permanent..;).... ori 5000 min ori ban permanent.. cam tot aia e:-j
|
|
| |
Bizonelu | Date: Monday, 2009-02-02, 2:19 PM | Message # 11 |
Sergent
| asa e ma sunt corecte regulile.....sa ma ascultati pe mn ca va bat la fundulettt :))
|
|
| |