Am luat ban de la Hip-Hop SouL * Feat. Mary fara nici un mot
|
|
cracadil | Date: Wednesday, 2008-12-31, 5:27 PM | Message # 1 |
Soldat
Group: Users
Status: Offline
| name AK-47 ip 86.35.30.68 Am luat ban nejustificat chiar nu stiu de ce, adminul nu a avut nicio justificare nu a facut poze nu a zis nimica in timpul jocului ma trezesc cu un ban frumos si la reson omu a zis k am wall.Stiu ca mai intai se fac poze se da blind ceva si dupa aia dai ban nu asa aiurea..ma rog...nu stiu de ce sufera baietasu asta de admin Hip-Hop SouL * Feat. Mary il inteleg ca jucator are pe ce suferi dar ca admin lasa de dorit...joc cs de 2 luni si asta e aproape singuru sv pe care joc chiar imi place sa joc pe el daca se poate rezolva ceva sa joc in continuare va rog!!
Am venit sa joc pe serverul asta ca sa ma distrez:D
|
|
| |
SpendeR | Date: Wednesday, 2008-12-31, 5:49 PM | Message # 2 |
Soldat
| mary a dat ban la toti juktori fara nici un motiv pls lary ia o decizie si scoatel de la admin pls:)
|
|
| |
Demon | Date: Wednesday, 2008-12-31, 7:58 PM | Message # 3 |
Group: Removed
| Da Mah am dat la toti ban ! Dintr`o razbunare oki ? Sarbatori Fericite !
|
|
| |
xsidextrem | Date: Wednesday, 2008-12-31, 11:47 PM | Message # 4 |
| Mane eu am incercat sa iti explic ce sa intamplat dar tu ai luat o decizie tampita si ai ramas fara admin si decate ori te vad iti dau ban si censure . Nu stiu de ce nu ai vrut sa intelegi ?
|
|
| |
Mary | Date: Thursday, 2009-01-01, 2:09 PM | Message # 5 |
Soldat
| Cum Mane Sa Nu Iau Foc Cand Tu Ma Dai In Pula Ta Si Ma Injuri Catre Fasole ?Ai Avut Incredere In Fasole ? Oki nu m-ai luat in seama cand am vb cu tn pe mess - Si Ai Zis ca nu a fost Cu Intentie Nici La Mn Nu A Fost Cu Intentie Sa Dau Fuck Off Si Sa-ti Fac Srv De Kkt Pt Cateva Cuvinte Care Le-ai Spus - > Si Pe Srv Voi Fi Oricand !:) Si Nu Ma Supara Ca M-ai Am Un Admin cu Passul asta De l-ai schimbat Ieri ! Iara Iti Fac Figura Daca Ma Superi Si M-ai Vb Urat !
|
|
| |
xsidextrem | Date: Friday, 2009-01-02, 4:21 PM | Message # 6 |
| Pt cunostintele tale de fatalau prost toate passurile au fost schimbate si am sters toti adminii iti dau ban pe clas ip chiar daca asta inseamna sa dau ban la tot orasul tau iar credema cand te mai vad pe server nu te mai scot din censure asta ca nu ai inteles ca atunci eram obosit , suparat si chiar nu aveam chef de fasole si iam zis asa ca nu ma mai lasa in pace ma dispera daia i-am dat dreptate iar eu chiar am avut incredere in tn cand m-a sunat Real nu imi venea sa cred ca tu faci asa ceva dar asta a fost alegerea ta iar tu nu ai facut facut deloc serverul de cacat serverul e tot ful ca inainte si respectat asa ca dute si joacate pe alt server
|
|
| |
Mary | Date: Friday, 2009-01-02, 5:46 PM | Message # 7 |
Soldat
| bah omule tu nu intelegi ca ai schimbat pasul unui admin ce mi`e bun prieten si daca ma faci prost iti arat inca o data ca nu`i asa ? Asa am ajuns eu sa ma dai in pula ta? Lasa-ti frate nervi acasa si respecta oameni care faceau treaba pe srv nu fasole bagameas pula in mortii lui ca joaca cu wall Si-mi spune ca da la sunet ! De cate ori te`am jignit pe tn ? ti`am zis vreodata pe mess date`n plm te`am injurat vreodata yo ? Nu cred frate ti`am vb frumos ! Si eu tot Timpul Sunt Pe Srv Nu Sunt Cu Nume sa`ti dea tie idei ca chiar as fi eu ok ! In Primul Rand Chiar Esti Prost Tuh ! Vb decent SA nu avem iara-si probleme .!
|
|
| |
xsidextrem | Date: Sunday, 2009-01-04, 3:02 AM | Message # 8 |
| Ba esti nebun ia sa vedm ia tu de la ala adminu sa te vedem nebunule si sa iti mai zic ceva eu chiar te respectam frate dar daca nu ai inteles e problema ta.
|
|
| |
Mary | Date: Monday, 2009-01-05, 11:37 AM | Message # 9 |
Soldat
| cum plm zici ca ma respecti mane ? cand ma dai in pula ta ?:)) si ma injuri incatre fasole : Mah tu l-ai mai prins odata pe fasole cu cod era a 2 oara ! Si tot eu cad de prost ca ma dai in pula ta ? Asta e baiatu Ma respecti Te Respect ! Dar Sa Nu Ma Vb Pe La Spate Si Sa Injuri ! ;)) Am Vazut Logul Tot !:) Daca Ma Respecatai Nu MA Vorbeai Pe La Spate ! Punct Topic CloseD Pt Mn ! Added (2009-01-05, 11:37 Am) --------------------------------------------- Nu Voi M-ai Juca Niciodata Pe Acel Srv :P Mi-a Parut Bn Niste Admini buni Iar Alti Spurcati Din Calea Fara ! take care.
|
|
| |
xsidextrem | Date: Tuesday, 2009-01-06, 1:10 PM | Message # 10 |
| Ba omu lu Dumnezeu tu esti dus cu capu ti-am repetat eu iam zis lu fasole asa ca nu ma mai lasa in pace si nici nu iti dau tie explicatii ca sa intelegi si sa stii ca daca nu imi placea de tn nu iti mai dadeam admin.
|
|
| |
Mary | Date: Tuesday, 2009-01-06, 4:46 PM | Message # 11 |
Soldat
| Gata las-o balta Ceau !
Message edited by Mary - Tuesday, 2009-01-06, 8:00 PM |
|
| |