reclamatzie bizonu
|
|
RIP | Date: Monday, 2009-05-04, 7:09 PM | Message # 1 |
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
| azi...4.05.2009..am intrat potzin pe x side sa vad ce ew pe akolo..erau vreo 3 4 playeri..printre care si dvl bizonu...nu am intrat cu nikul de admin...,mai devreme..intrase fratemiu..ku nikul..Riveesss>eRalu...nu am mai skimbat nikul ji am incepot sa joc...bizonu imbatabil head dupa head....ji mai iesea si tragand....ma rupea de draci..ji i am spos..bizoane scoate codu....la care smekeru..mia banghit o comanda....deia..de mi a iesit ji mi sa bulit consola..mi a iesit si din cs..mi sa restartat...ji pc...ce fel; de admin e asta???? ....drept pedeapsa...cer suspendarea adminului..pe o perioada nelimitata...ji daca mai are iesiri...definitiv..salll by ReaL
|
|
| |
Bizonudvl | Date: Tuesday, 2009-05-05, 4:47 PM | Message # 2 |
Soldat
| auzi ma tu vb ca ai dat ban degeaba la lume ieri si in al doilea rand nu am dat head dupa head am dat vreo 3 dar nu la rand u nu ma mai ameninta pe mn..ca am multi martori care stie cf u pe sv..dai ban fara poze ca ti se scoala tie..vezi ca iti da unu head gata ban,,ca are aim sau .... u numai vb ..mai bn vezeti de treaba ta..ca nu ma sperii u pe mn cu dastea..si sa nu te mai prind ca vb u cu mn urat ca nu esti smeeker u esti de la tara de unde oi fii vb cu tarani tai asa...si de cate ori ai jucat u cu coade...mia spus lumea cand iti zicea le dateai ban..asa ca nu ma mai ameninta u basinosulee....
|
|
| |
RIP | Date: Tuesday, 2009-05-05, 5:40 PM | Message # 3 |
Locotenent
| mda..sa gasit bucuresteanu sa ma faca tzaran:)))fraeere..nu mi bat capu cu tine...esty mult prea prost pentru secolul asta..asa....ji termina ku amenintarile...ca ma doare n kur..de tine ma...clar....ce ti zicea lumea ma...????...k pola mea are gust de banana???sau portocala???..jet..ma kopilashule...lasa te de cs..jji suge in kontynuare la mata:)))TOPIK CLOSED!!!!!
|
|
| |
Bizonudvl | Date: Tuesday, 2009-05-05, 6:40 PM | Message # 4 |
Soldat
| ce tare esti ma...daca eu sunt copil inseamna ca u esti nou nascut..pai esti taran ma uitate si u la fata ta....ce nume de fraier ai fanta...ce sa fute mata pe doape de fanta si ii faci reclama :))...dar numai are rost sa imi bat capu cu distrusi ca tine
|
|
| |
KSL | Date: Tuesday, 2009-05-05, 8:33 PM | Message # 5 |
Soldat
| RUGAMINTEA MEA ESTE SA NU VA MAI BALACARITI SI SA VA JIGNITI,PENTRU CA DUPA PAREREA MEA NU VA PUTETI CONSIDERA UNUL MAI PRESUS CA ALTUL,IAR VARSTA,STATUTUL SI POZITIA GEOGRAFICA SAU SOCIALA,CONSIDER CA NU TREBUIE SA FIE UN CRITERIU DE DEPARTAJARE INTRE VOI.EU PERSONAL CRED CA AVETI PUTEREA SI MENTALITATEA NECESARA SA TRECETI PESTE ACEST EPISOD DIN VIATA AMANDURORA.ACESTA ESTE SFATUL MEU CARE LA 40 ANI CONSIDER CA NU AM AJUNS LA VARSTA ASTA DEGEABA.UITATI TOT ACEST INCIDENT SI INCERCATI SA FITI PRIETENI NU DUSMANI, DATORITA ORGOLIULUI PE CARE FIECARE DINTRE NOI IL AVEM. SI APROPO O PRIETENIE SE CASTIGA GREU SI SE PIERDE FOARTE USOR
|
|
| |
Bizonudvl | Date: Wednesday, 2009-05-06, 11:27 AM | Message # 6 |
Soldat
| aolo ksl destept tea facut mama ta :)) da ma eu nu am nimik cu el...dar daca vb ce nu trb...am mai avut discutii si toti au zis de mn ca nu eram vinovat eu nu am trb cu nimeni dar sa nu ma enerveze...leam spus la toti daca sunt smekeri si ma ameninta sa ne intalnim si vdm pe urma care e mai smeker...
|
|
| |
KSL | Date: Wednesday, 2009-05-06, 3:14 PM | Message # 7 |
Soldat
| CU SCUZELE DE RIGOARE, AICI NU ESTE VORBA DE CAT DE DESTEPT MA FACUT MAMA PE MINE, CI ESTE VORBA DE ATITUDINEA VOASTRA UNUL FATA DE CELALALT, DAR NU CRED CA PRIN JIGNIRI PUTETI REZOLVA DIVERGENTELE DINTRE VOI. DACA TU SAU NU STIU CINE CREDETI CA EU NU AM DREPTUL LA O OPINIE ESTE PROBLEMA VOASTRA. CE AM POSTAT MAI SUS REPET ESTE PUNCTUL MEU DE VEDERE SI ATAT. PUTETI FACE CE VRETI DE ACUM INCOLO.
|
|
| |
bubu | Date: Wednesday, 2009-05-06, 3:29 PM | Message # 8 |
Soldat
| ..bizonule in primul rand sa stii si tu ca KSL este mult mai invarsta ca tn si ar trebuie respectat....KSL da dovada ca este un om cu capul pe umeri nu ca tn un pustan la 18 19 ani cati ai tu...;)nu te supara pe mine nu am nimik cu tn dar...nu vb asa cu KSL ca iti pui lumea in kp..in primul rand respect fata de KSL ca este un om mai invarsta ca tn...si intotdeauna ar trebui sa ii asculti pe cei mai mari ca tn...;)....iar tu real....treci peste episodul asta......lasa`l pe bizonu....uh trebuie sa dai dovada ca ejti un baiat bine crescut....nu te pune la mintea fiecaruia....:)atat am avut de spus...:)
|
|
| |
Bizonudvl | Date: Wednesday, 2009-05-06, 4:37 PM | Message # 9 |
Soldat
| ma bubu in primu rand nu am 19 ani in al doilea rand ...stiu ca are 40 de ani...dar stai linistit ca ma duce capu mult ...in fine nu dau multe detalii de mnn
|
|
| |
RIP | Date: Wednesday, 2009-05-06, 9:06 PM | Message # 10 |
Locotenent
| esti un nesimtyt....bizonule...unde plm ty e respectu..are totusi 40..de ani..poate e mai mare ca taiktu...ji tu aja vb cu el???sa ti fie rusine...cat despre cererea lu ksl..ji a lui bubu...sa stiti k o sa va ascult...aici io termin..daca vrea sa cointinue sinngur...bft
|
|
| |
Bizonudvl | Date: Thursday, 2009-05-07, 11:17 AM | Message # 11 |
Soldat
| ba nebunule nu am zis nimik de ksl....si in primu rand nu e mai mare decat tata...si la mn nu cont omu in varsta cn ma respecta il respect cn nu..nu il respect..eu ma potolesc...dar numai fii si u asa reale..decate ori intrii pe sv de dai u cel mai tare admin...atunci dc iai dat ban lu italianu????ca nu facuse nimik omuu...si nu am zis nimik de ksl
|
|
| |
DVL-Clan | Date: Saturday, 2009-05-23, 0:34 AM | Message # 12 |
Soldat
| Bizonule din cate vad nu te ajuta subst cenusie prea mult..Acestea fiind spuse , vreau sa iti schimbi numele de pe server si iti interzic sa mai folosesti tagul <<DVL>>>.Nu esti capabil sa porti acest nume , si sa faci parte din <<DVL>>.V-ati batut joc prea mult de numele asta.Ai ceva de obiectat posteaza , in caz ca nu ma cunosti intereseaza-te.Salut
|
|
| |
Bizonudvl | Date: Monday, 2009-05-25, 11:52 AM | Message # 13 |
Soldat
| nu te cunosc ma si nu imi schimb numele jettttttttttttttttttttttttt
|
|
| |
empty | Date: Monday, 2009-05-25, 10:13 PM | Message # 14 |
Soldat
| Voteaza aici [url=http://xsidextrem.ucoz.com/forum/20-291-1]VOTEAZA[url]
Message edited by empty - Monday, 2009-05-25, 10:19 PM |
|
| |
mitzusu | Date: Monday, 2009-06-08, 2:44 AM | Message # 15 |
Sergent
| ba parerea mea..real este prea but pana si pt serv asta..nu vreau sa zic ca este un sv slab da faztza de altele..in fine...real invatza tata cs si dupa plangete ca au aia coduri...dupa mn u nu meritzi admin pt ca ersti prea but..un admin ar trebui sa stie si el ceva cs ca sasi dea seama dak cineva are coduri...pacat ca nu ia lary masuri...cred ca o sa ia in potriva mea acum:))) xsidul ar fi super fara real...pardon fara BASINILE LUI CA E CEL MAI MARE ADMIN
bla bla bla...
|
|
| |