Reclamatie Lost Foarte Important
|
|
Diavolitza | Date: Tuesday, 2009-04-14, 0:46 AM | Message # 1 |
Sergent
Group: Users
Status: Offline
| Diavolitza sunt....cer scoaterea adminului acestui jucator si admin si anume <<DVL>>-=Lost din ce motiv s-a ajuns a uitat cine l-a ridicat si inca un motiv ma ia la misto pe servar am mai avut o certa cand mi-a vb foarte urat si l-am iertat si nu am postat toate mizeriile si toate injuriile la adresa mea pe forum...am zis sa nu fiu jegoasa dar vad ca el este...dak nu il dati voi jos din functie il voi da eu jos...detot...nu va mai juca pe servar in vecii vecilor ma jur....deci va rog frumos facetzi ce trebuie dati adminul lui lui ghicitoare pt ca merita ...am lipsit cateva zile si este o dezordione totala pe servar le permite playerilor sa se injure si nu numai atat nu baneaza codatii sta si se uita ca "vaca la poarta noua".....Lry te rog frumos ia masuri nu permit nimanui injurii...punct
Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....
|
|
| |
AnGeL | Date: Tuesday, 2009-04-14, 1:25 AM | Message # 2 |
Soldat
| lost este un incompetent si nu poate sa fie admin.lasa codati pe serv si nu zice nimik kand se injura unii.Sunt de acord cu diavolita k ar trebui sa i se ia statutul de admin.Va rog frumos sa luati in seama acest mesaj pt k dak acest "lost" mai ramane pe serv ,n-o sa mai intre nimeni pe el AnGeL
|
|
| |
ghicitoare | Date: Thursday, 2009-04-16, 0:26 AM | Message # 3 |
Soldat
| mda...ce pot sa spun eo unu nu ma bag nici sa ii ia adminul nici sa il lase...dar ce am vazuth e doar k azi a cam folosith un limbaj nu tocmai ortodox...acum e decizia lu lary nu a mea! eo unu zic peace men :))
|
|
| |
Diavolitza | Date: Thursday, 2009-04-16, 0:32 AM | Message # 4 |
Sergent
| Inca odata cer scoaterea dminului...din ce motiv azi 15 aprl 2009 si facea aluzie la mine cu fel si fel de prostii..a inceput sa vb urat sa ma injure sa ma jigneasca un ratat de om....se oftica deoarece nu i-a iesit ce isi dorea...imi declara iubire vesnica pe mess...ca domne e indragostit de mine ca plm....app am un sfat pt tine lost"nu mai fii lingerica unde nu trebuie ca nu tine tovarase"..te las cu clantele tale si cu nevastata care nu stie sa iti dea pzda..o cauti pe servare de cs....bafta
Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....
|
|
| |
jasmyn_ro | Date: Thursday, 2009-04-16, 4:58 PM | Message # 5 |
Soldat
| Si eu va rog acelasi lucru !
|
|
| |