Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
reclamatie si cerere unban
ghostDate: Thursday, 2009-03-12, 6:24 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
astazi, 12 martie 2009, pe la ora 17:00 jucasem pe harta de_aztec era 2 admin online: bizonu si lost
dupa ce am luat pe bizonu de mai multa ori sau lam lovit prin perete ma ameninta ca imi da ban dak mai trag prin pereti - dupa parerea mea e contra regulilor (7 Nu abuzati de admin , se poate pierde foarte usor !!)
peste 10 minute am luat permanent ban fara motiv.. dak credea ca folosesc vreun cheat de ce nu a facut poze dupa reguli? (10. Facem poze carora credem ca sunt codati dak nu dau pozele intr-un minut max le dam ban fara discutii...iar banul ramane..asta in cazul fiecaruia dak este curat i se va scoate banul..dak nu asta este...)

cere unban

nick: ghost
mess id: anyad_vagyok
ip: 86.55.120.32
motiv: fara motiv

imi pare rau pt double post

DiavolitzaDate: Thursday, 2009-03-12, 6:29 PM | Message # 2
Sergent
nu stiu ce sa zic ca nu te cunosc sau altceva dar cred ca bizonul sau lost au un mare drept sa faca acest lucru cand vad ca cineva nu e in regulile disponibile pe acest forum...parerea mea...si eu sunt admin si vad ca unii pot avea aim si chiar dak e fac poza uneori acste diferite coduri nu ies..asa ca le dau dreptate...Fortzzzaaa bizonulee si pare rau pt tine...cati ani de cs ai??? doar dak erai pglist mai ziceam ceea ce nu cred...

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....

ghostDate: Thursday, 2009-03-12, 6:46 PM | Message # 3
Soldat
am mai mult de 8 an in cs.. stiu ca aimul nu se arata.. eram si eu admin de mai multa ori
am unele locuri unde trag din obisnuinta cel putin 30 de gloante..

ai mai zis ca ai jucat in pgl si in wcg.. stii cum se joaca acolo.. banuiesc ca si tu ai locurile tale

o scurta poveste.. o data cand am jucat contra IGG (era top 3) toata echipa mea a fost luat prin pereti din cauza unei greseli.. am schimbat arma

nu vreau sa vin cu scuzele.. aveti si voi dreptate.. asa ca dak se poate as dori si eu inca o sansa ca sa dovedesc.. promit ca nu o sa va para rau

cu stima: ghost

xsidextremDate: Friday, 2009-03-13, 4:51 PM | Message # 4
Group: Removed

Sansa ti-a fost acordata

ghostDate: Friday, 2009-03-13, 5:48 PM | Message # 5
Soldat
multumesc mult

AnGeLDate: Sunday, 2009-04-19, 12:06 PM | Message # 6
Soldat
astazi 19 aprilie 2009 jukam cs la ora 11 dimineata si era lost admin.M-a intrebat dak mai cred k este un admi incompetent pt k am facut reclamatie k lasa codatipe serv si i-am zis k nu este un admin bun si mi-a dat ban.Asta da denota k trebuie sa i se ia privilegiul de admin.Ii rog pe adminii seriosi sa imi scoata banu plz.Diavolitza este singura cu care am vb si a zis k lost trebuie sa "plece".

xsidextremDate: Thursday, 2009-04-30, 1:47 AM | Message # 7
Group: Removed

Angel ti se va scoate banul iar cat despre reguli se vor schimba foarte mult si vor deveni foarte dastrice iar pozele nu se vor mai face deoarece au iesit codutri care nu ies in poze a si inca ceva toti admini care nu vor respecta regulile isi vor pierde adminele indiferent ca e vb de admini buni ca diavolita,lost,bubu,spawn,real, si altii.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: