Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
sk|contorel
contorelDate: Thursday, 2009-03-05, 11:38 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
am intrat la 10:20 si am luato pe diavolita prin poarta pe d2 si apoi slay ca cica sunt codat daca sunt codat dece nu a facut poze si iam vb urat normal sa ii vb urat daca imi da slay degeaba si apoi sa lasat cu ban da nu e corect dece se oftica ca sunt mai bun ca ea :-?nimic nu stie fata asta

RIPDate: Friday, 2009-03-06, 7:36 PM | Message # 2
Locotenent
nu am fost de fata...asa ca ..nu jtyu wacko

DiavolitzaDate: Friday, 2009-03-06, 11:58 PM | Message # 3
Sergent
Deci cu domnu coronel....nu i-am dat ban din cauza ca domne era codat...dar ma injurat pe servar..ma facut ofticoase si nu in ultimul rand mi-a vorbit foarte urat...ceva de genu "jet, sau taci dreaq veziti de treburile tale ca esti asa si asa....si multe alte chestii..."Sunt un admin corect de aceea nu accept ca un player cu wall sa ma injure sau sa imi vorbeasca urat...de aceea coronel isi va pastra statutul de om banat pt injurii la adresa adminului...deci va rog frumos lasati-o asa..

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....

xsidextremDate: Saturday, 2009-03-07, 0:00 AM | Message # 4
Group: Removed

O mica dezamagire ieri au fost scoase banurile scz

contorelDate: Saturday, 2009-03-07, 9:09 PM | Message # 5
Soldat
fata asta e prea prost degeaba are admin credetima

RIPDate: Sunday, 2009-03-08, 1:33 AM | Message # 6
Locotenent
altaru matii contorel...asa o injuri p nevastamea...daca dau de tyne..iti rup picioarele...:)))

DiavolitzaDate: Sunday, 2009-03-08, 3:12 PM | Message # 7
Sergent
esti si prost si tamopit dak te prind pe servar ai ban permanent ti-o garantez....sa vezi ce proasta sunt..gay-ule mi-ai da o buca...si 1 sunt fata ..gagica....gay-ule numai la barbati ti-e gandu...botule...
Te las sa faci ochii poate ffaci si botu mai tarziu....:)):))):)))

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....

contorelDate: Monday, 2009-03-09, 12:40 PM | Message # 8
Soldat
hai fa taci in plm ca te cumpar si te vand la pret redus:))))

DiavolitzaDate: Wednesday, 2009-03-11, 9:42 PM | Message # 9
Sergent
fa ii zici lu mata o sa ai ban pe acest servar exide...mortii tai de sclav ai venit pe acest servar sa te prostituezi aici mah....jet

• Page 1 of 1
  • 1
Search: