UnbanNNNNNNNNNN pentru s1NcEr
|
|
s1NcEr | Date: Monday, 2009-01-19, 11:17 PM | Message # 1 |
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
| Ip:81.181.99.228 nu stiu dc am luat ban ca nu mi sa facut poze sau asa ceva astept unban nu mai stiu nici cand am luat ca am avut pc stricat unban cat de rpd plis
Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine
|
|
| |
rzv | Date: Tuesday, 2009-01-20, 10:41 AM | Message # 2 |
Locotenent
| ai luat ban cand ziceai ca esti la sala ...ai pus si reclamatie ... remember ? Added (2009-01-20, 10:41 Am) --------------------------------------------- !!!!!!!!!!!!!!!!! Ma azi 17.01.2009 la ora 19:00 pe mapa de_train32 aia alex ala din dvl mi-a dat ban ca nu iam putut da pozele deoarece eram la sala si stiti ca la sala acolo nu e instalul la cs decat icoana unde intri si acolo te intreaba ce vrei sa fac i..... ori sa intri pe mes ori sa te joci si nu am putut da pozele ce sa fac? +ca aia aveau un net handicapat . si ma scoatea din cs din 5 in 5 min Added (2009-01-17, 8:22 Pm) --------------------------------------------- Ca naiba daia au plecat o gramada de pe sv din cauza catorva ca alex !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !
|
|
| |
s1NcEr | Date: Tuesday, 2009-01-20, 11:54 AM | Message # 3 |
Locotenent
| pai da ma asa ca uitasem dar chiar eram la sala imi scoaeti banu sau nu?
Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine
|
|
| |
rzv | Date: Tuesday, 2009-01-20, 12:22 PM | Message # 4 |
Locotenent
| lol pai tu nu gandesti cred... pai daca erai la sala de ce ai ban acasa ?
|
|
| |
allex | Date: Tuesday, 2009-01-20, 3:59 PM | Message # 5 |
Locotenent
| Salutare! Sincer te minti pe tine. Nici nu mai stii ce vrajeala sa mai bagi. Si sa inteleg ca ala iti e ip de acasa? Ca eu pe ala te'am banat. Deci... verdictul meu final -> CODAT. Cum de se face cand era lary pe server si ceva admini ca aveai numai 1-3 1-5 si acuma brusc asa dintr'o data a dat bulanul in tine si ai ajuns la 9-0. Si apropo ca tot a venit vorba ... uite ca din cauza unora ca mine se depisteaza codatii ca tine. Asa ca parerea mea renunta la chestia asta sa faci atatea topicuri si sa vorbesti aiurea. Esti venit cu mult dupa mine pe server si iti garantez asta.. ca joc pe X-Side de cand era respawn si stiu cum sta treaba pe aici ... asa ca tine acuzatiile astea de 2 bani pentru tine. Cica "pai da ma asa ca uitasem" a trecut o era de atunci :)) ... In fine cum zice si rzv ... ai luat ban la sala si te plangi ca il ai acasa ... Numai bine!
|
|
| |
rzv | Date: Tuesday, 2009-01-20, 4:04 PM | Message # 6 |
Locotenent
| codar !
|
|
| |
s1NcEr | Date: Wednesday, 2009-01-21, 1:12 PM | Message # 7 |
Locotenent
| nu vb aiurea miai dat ban pe ip de la sala si cand am ajuns acasa am intrat si am luat ban dinou ce nu intelegi? nu ma crezi ca eram la sala asta e si aseara aveam 8-0 si erau 5 admini pe sv asa ca
|
|
| |
allex | Date: Wednesday, 2009-01-21, 2:33 PM | Message # 8 |
Locotenent
| Hai ma ma lasi cu vrajile astea de copil de 12 ani. Mai sus ce ziceai ma ca ai uitat de ce ai luat ban si asa... Hai lasa'te.. Pentru mine esti subiect inchis ...
|
|
| |
s1NcEr | Date: Wednesday, 2009-01-21, 8:26 PM | Message # 9 |
Locotenent
| bn pa
|
|
| |
FaSoLe | Date: Thursday, 2009-01-22, 7:09 PM | Message # 10 |
Sergent
| :)) bha s1cer.. te-am cam dat de gol singur la faza asta..
|
|
| |
rzv | Date: Friday, 2009-01-23, 2:29 AM | Message # 11 |
Locotenent
| cum ziceam .. codar
|
|
| |
allex | Date: Saturday, 2009-01-24, 1:40 PM | Message # 12 |
Locotenent
| da ... si acuma ca are admin nu il va mai oprii nimic sa intre cu cod ...
|
|
| |