Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
ban ca eram la sala lary citeste plis
s1NcErDate: Saturday, 2009-01-17, 8:22 PM | Message # 1
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
Ma azi 17.01.2009 la ora 19:00 pe mapa de_train32 aia alex ala din dvl mi-a dat ban ca nu iam putut da pozele deoarece eram la sala si stiti ca la sala acolo nu e instalul la cs decat icoana unde intri si acolo te intreaba ce vrei sa fac i..... ori sa intri pe mes ori sa te joci si nu am putut da pozele ce sa fac? +ca aia aveau un net handicapat . si ma scoatea din cs din 5 in 5 min sad sad angry angry

Added (2009-01-17, 8:22 Pm)
---------------------------------------------
Ca naiba daia au plecat o gramada de pe sv din cauza catorva ca alex

Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine

xsidextremDate: Saturday, 2009-01-17, 8:25 PM | Message # 2
Group: Removed

Lasa-i sa ma cauti pe mess sa iti dau admin dami un pm cu id tau

allexDate: Saturday, 2009-01-17, 8:26 PM | Message # 3
Locotenent
Te scotea din cs? Ma tu pe cine vrei sa prostesti aici? Aveai 5-0 si am inceput sa ma uit pe tine. Te duceai exact unde erau jucatorii. La 8-0 ti-am facut poze si ti-am dat mesaj cu id-ul da ai inceput sa urlii ca tu esti la sala. Ai ajuns tu la ideea ca de aia a plecat lumea? Din cauza mea? Te duceai direct pe jucatori. Ma rog.. Lary da-ti si tu cu parerea. Si daca se considera cumva ca de asta nu sunt jucatori va rog sa imi spuneti si ma retrag singur. Si aici ma refer la staff-ul X-SIDE nu la toti copii care cred ei ca au luat ban necinstit pe motivul ca erau la sala...

Message edited by allex - Sunday, 2009-01-18, 7:39 PM

rzvDate: Monday, 2009-01-19, 11:05 AM | Message # 4
Locotenent
nai de unde sa sti daca era la sala sau nu .. doar lary poate sa vada ... asa pot sa invoce toti motivul asta .. eu zic ca a procedat corect ! a respectat regulamentul ... si apropo .. intra in internet explorer la sala si dai C: si iti intra in my computer
sau in mirc intri si la fel dai run c: si iti intra nu ar fi fost asta un impiediment

Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !

• Page 1 of 1
  • 1
Search: