Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
PCH
PCHDate: Sunday, 2009-01-11, 1:10 AM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
Ziua : 10-01-2009
Ora : 23:10
Adminul sau adminii ce erau pe server : k gula
Greseala + dovada(print/demo/etc) : greseala mea este k joc bine si il casun iar el ma casuna q slap slay si kick :| maca r datzim ban sa nu mai intru daca nu ma vretzi nu kick pt 99999 permanent smile comanda de ban este amx_banip P.C.H sau amx_addban ip`ul meu :|
nu am ce sa reclam la el ca e batut de soarta cine ia dat admin putea sai dea si un kodak sa faca poze sa vada ca nus codar si sa ma lase sa joc sau e el prea repetent si nu stie comanda e amx_ss P.C.H :| urmarestemaaaa k ai de invatzat cs wink copil facut pt alocatzie :*:*:* si trimitei scrisoare lu ILIESCU k a inventat alocatzia pa pa
7 Nu abuzati de admin , se poate pierde foarte usor !!
9 Respectati regulile de admin si regulile de pe server , nu inventati regulile voastre

Added (2009-01-11, 1:10 Am)
---------------------------------------------
si de ce mia dat ban? acuma cik iar am intrat si imi da ban e prost rau daca vrea cineva sami scoata banu sa-mi spuna sai dau ip pa pa

tot cei naspa e k gula super pizda e misto

Message edited by PCH - Sunday, 2009-01-11, 0:21 AM

xsidextremDate: Sunday, 2009-01-11, 1:53 AM | Message # 2
Group: Removed

Da ip esti tare rau omule prea adevarat m-am pisat pe mn de ras lol help esti simpatic rau date-n balamunc respect ok

PCHDate: Sunday, 2009-01-11, 11:51 PM | Message # 3
Soldat
mc mult 86.34.211.5 sper sa nu mai iau ban :| sau ma las sa ma omoara :))

Added (2009-01-11, 12:27 Pm)
xsidextrem, ai grij e mai multa de forumul asta activitate multaa vreau si eu sa vad ce zice k gula de c e mia dat ban si el nu intra pe forum eu unde am admin de 2 luni am 834 de posturi :| respect deal deal deal deal

Added (2009-01-11, 11:51 Pm)
mc k matzi lamurit si pe mine de ce am primit ban pe aicea nu prea trece nimeni :)) k lasa k atzi scapat de mine nu va mai casun :))

Message edited by PCH - Sunday, 2009-01-11, 12:39 PM

xsidextremDate: Monday, 2009-01-12, 1:09 PM | Message # 4
Group: Removed

Eu nu am de unde sa stiu daca nu erm pe server dupa cum ai vazut nu am prea mai intrat pe server o sa vb cu kagula ti-am dat unban da stiu siteul are o problema la logare daia nu prea mai intra nimeni dry

PCHDate: Monday, 2009-01-12, 1:41 PM | Message # 5
Soldat
mc mult mie i-mi merge smile intru din e-mail :P

allexDate: Monday, 2009-01-12, 4:01 PM | Message # 6
Locotenent
Intelegi cum sta treaba sau nu?

Message edited by allex - Monday, 2009-01-12, 6:28 PM

PCHDate: Monday, 2009-01-12, 4:35 PM | Message # 7
Soldat
...

Message edited by PCH - Monday, 2009-01-12, 10:51 PM

allexDate: Monday, 2009-01-12, 6:25 PM | Message # 8
Locotenent
Pff :))) =))) Doamne... De ce am avut eu impresia ca aveti acelasi nume ... Scuze omule te'am confundat cu ala PIF_H Si nu e necesar sa vorbesti asa wink .... Ca imi observam greseala la un moment dat si modificam ... Asa ca ia'o mai usor ca nu a dat nimeni cu paru' ... Si vezi ca eu nu te'am jignit cu nimic ca sa folosesti asa cuvinte ... Gen copil avortat sau esti repetent... Si app se vede dupa greselile tale de scriere care e repetentu' ! Eu zic ca nu era cazul sa te isterizezi asa ... Ca pana la urma se observa greseala ... Da e prea multa importanta ce sta pe umerii tai si de aia suferi asa ... Si iti zic eu ca am treaba cu cs ... Stiu si eu cu ce se mananca wink

Message edited by allex - Monday, 2009-01-12, 6:32 PM

PCHDate: Monday, 2009-01-12, 10:53 PM | Message # 9
Soldat
k wink dar nu mia placut cand ai zis ca sunt codat joc cs de 7 luni dar nici o data nu am jucat q codurii nici macar nu m-am gandit sa joc q cod eu am admin pe alt servar si stiu cum e sa dai de codari ... si credema ca sunt cel mai bun admin de pe servaru ala :)) intreabal pe bubu :P sau itzi dau forumul si dam la vot sa vezi hai poate ne vedem pe servar la un cs :P bafta la frage

CleopatraDate: Friday, 2009-01-16, 1:20 AM | Message # 10
Soldat
PCH .. te tin minte

mereu cu awp . mereu mereu mereu . ::))))

oricum esti foarte bun :*

If you don't enjoy this shit.You can get outta` here. :)

rzvDate: Friday, 2009-01-16, 11:06 AM | Message # 11
Locotenent
deci a fost tare rau faza "copil facut pentru alocatie" =)) .. intra lume pe forum PCH dar cum zicea lary .. sunt probleme la logare... eu folosesc mozilla firefox si mia ramas logat vad si imi merge ... ca din internet explorer nu vrea ... dar de curiozitate
daca ai admin pe alt server ... de ce ai renuntat la el ?

Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !

PCHDate: Friday, 2009-01-16, 1:13 PM | Message # 12
Soldat
rzv, m-am cam plictisit de servar :)) si intra lume mai buna ca la voi si ma casuna :)) intrabal pe taranu sau daca vrei vb pe mess si itzi dau ip sa intri sa joci o leaca Cleopatra, e bine k ma tzi minte :)) q awp mereu mereu daca lovesc bine daca nu iar bine oricum sunt praf in awp si daia joc sa invatz q awp ul :Psi inca ceva RZV k imi gasesc cuvintele mai greu am GODS nu renunt la el decat daca fac rost de admin pe alt servar de 32 daca vrei sa vb putin sa vezi ca nu mint itzi las id meu inger_dinamovist si itzi dau si forumul sa vezi cas cel mai activ admin :P q 70 de ore peste cel de pe loc 2 wink

rzvDate: Friday, 2009-01-16, 1:20 PM | Message # 13
Locotenent
bine eu intrebasem de ce ai renuntat la server nu la admin ... dar ai explicat oricum ... tu stii mai bine ... have fun pe xside

Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !

• Page 1 of 1
  • 1
Search: