<<DVL>>Bizonu isi bate joc de jucatori si de admini
|
|
grid292 | Date: Thursday, 2009-01-08, 10:12 PM | Message # 1 |
Soldat
Group: Users
Status: Offline
| Ba fratilor nu va suparati da bizonu asta nu merita niciun admin.Jucam adineaori in de_cbble si a nceput s puna reguli cum ca fara scut si fara turn o anumita echipa si figuri dinalea,apoi a inceput s dea bannuri in masa si ma amenintzat si pe mine cu bann,frate al cui e serveru pana la urma?ca face asta nijte reguli de zici k el plateste netu la lary:)).......plm cu toti adminii sa luat n gura cum ca cine e el si ne vorbea urat,frateee nu suntem la piata putin respect n plm......alex.mzq,k-gula,prafzor erau pe server si pot confirma cele spuse,aaaaa si inca ceva.....ne ameninta din 5 n 5 minute ca ne lasa fara admine.......scapatil ma pe asta de admin k sufera n plm.......ms si astept s luati masuri
|
|
| |
gAbYtZu | Date: Friday, 2009-01-09, 11:46 AM | Message # 2 |
Soldat
| asta asha e cand toti adminii stiu ca pe cbble tero nau voie in turn el ca toti si dupaia ca nimeni nu are da ct are voie tero nu pe cbble si dadea banuri de-am pulea lary e adevarat sunt <<DVL>>KuM?
tralala...
|
|
| |
rzv | Date: Friday, 2009-01-09, 12:37 PM | Message # 3 |
Locotenent
| eu nu lam vazut pe bizonu sa se certe cu cineva... nici nu prea vorbeste mult pe server ...
Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !
|
|
| |
allex | Date: Friday, 2009-01-09, 9:40 PM | Message # 4 |
Locotenent
| Eu l-am vazut! Sunt satul pana peste cap de injuraturile lui si de amenintarile ca ne lasa fara admin... Pe mine m-a enervat la culme cand foarte suparat ca a murit orbit de un flesh a dat cu amx_say mesaj in care dadea in p**a lui toti jucatorii . Automat m-am luat de el ca nu se vorbeste asa cu jucatorii. Raspunsul lui .. sa tac in ***a lui din gura si sa nu mai comentez la ce face el ca ma lasa fara admin. Lary asta nu e demn de admin pe X-side.. Sper sa iei in considerare reclamatia si sa iei masuri! Respect! --> <<DVL>>^alex^.mzq
Message edited by allex - Friday, 2009-01-09, 9:42 PM |
|
| |
Yoz | Date: Sunday, 2009-01-11, 10:31 PM | Message # 5 |
Soldat
| azi am primit ban de la bizunu aiurea el imi zice ca mi-a facut poze si pauza....imi da kick....mai invatati-l sa faca poze si dupaia sa mai vb si sa poata folosii un admin praf omula ala...pardon copilul ala
C'est la Vie
|
|
| |
xsidextrem | Date: Monday, 2009-01-12, 1:14 PM | Message # 6 |
Group: Removed
| Daca esti cn cred eu ala chiar ti-a facut poze iar tu o tineai pe a ta ca nu ti-a facut in chat scria clar adminul <<DVL>>Bizonu ia facut poze lui <<RES>>Yoz asa ca omu ti-a facut poze dar tu o tineai pe a ta ca nu ti-a facut
|
|
| |
s1NcEr | Date: Tuesday, 2009-01-13, 11:34 PM | Message # 7 |
Locotenent
| Bizonu este prea de treaba pt constiinta unora asa ca invatati sa mintiti
Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine
|
|
| |
Diavolitza88 | Date: Tuesday, 2009-01-13, 11:45 PM | Message # 8 |
Soldat
| Deci parerea mea despre <<DVL>>Bizonu este una foarte buna chiar dak am avut i noi o cearta mika....omul isi face treabaeste o persoana care stie cum sa ii ia pe playeri......cei nemultumiti sunt plini de coduri ....se injura de se spurca si automat noi adminii dam kickuri de 3-4 ori pana ne dor mainile si apoi le dam ban....si ei ca niste oitze nevinovate vin si se plang pe acest servar ca domne e incorect...dc a luat ban..dc asa.....eu sunt de acord cu bizonu deci sunt PRO BIZONU DIAVOLITZA
Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...
|
|
| |
Bizonelu | Date: Wednesday, 2009-01-14, 1:48 PM | Message # 9 |
Sergent
| nu cred ca diavoo a jucat cu wall asta e manevra....si nu are cum sa ne faca aia poze sau......asa ca sa lase minciunilee.... Added (2009-01-14, 1:48 Pm) --------------------------------------------- nu am nimik cu nimeni si nu cred ca dau ban pe degeaba......dar uni admini prea sufera...nu le dau nume si de aia ma bag...asa ca numai mintiti ma..ca de acum incolo...o sa va tornnn :))
|
|
| |
rzv | Date: Thursday, 2009-01-15, 2:06 PM | Message # 10 |
Locotenent
| bizonu chiar nare treaba cu nimeni ... nu se baga cu nimeni in seama , doar cu adminii vorbeste. nu e genu sa ia un cap de la cineva sa zica ca are coduri , ca sa zici ca prinde pica pe cineva.... si eu am o parere buna despre bizonu si il respect
|
|
| |
Cleopatra | Date: Friday, 2009-01-16, 0:30 AM | Message # 11 |
Soldat
| Bizonu e calumea.. taceti mai si intrati mai des pe server sa vedeti. e corect !
If you don't enjoy this shit.You can get outta` here. :)
|
|
| |
rzv | Date: Friday, 2009-01-16, 11:09 AM | Message # 12 |
Locotenent
| si eu zic la fel ca domnisoara cleo
|
|
| |
Bizonelu | Date: Sunday, 2009-01-18, 10:54 PM | Message # 13 |
Sergent
| ms ca sunteti cu mn..adv asta e ce zic ei...se oftica lumea..e si melodia aia ma invidieaza lumea...:))...eu nu ma iau de nimeni fara motiv..asa ca va tuc pe toti
|
|
| |
rzv | Date: Monday, 2009-01-19, 11:02 AM | Message # 14 |
Locotenent
| :*
|
|
| |
allex | Date: Saturday, 2009-01-24, 7:56 PM | Message # 15 |
Locotenent
| Se mai lua si el in momentele lui de suparare dar acum e chiar ok omu'
|
|
| |