Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
UNBAN UNUI INCEPATOR
clioDate: Thursday, 2009-01-08, 8:48 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
NU STII DACA CITESTE CINEVA CEEA CE SCRIU ACUM DAR O FAC TOTUSI. SUNT UN DEBUTANT IN CS PE NET. CAND AM TIMP LIBER INTRU CATEVA ORE SI JOC PE SERVERE LA INTAMPLARE. AZI AM INTRAT PE x-side extrem server SI AM FOST CATALOGAT DREPT CODAT. URASC SA JOC CU CODATI SI NU FOLOSESC CODURI. MI S-A FACUT SCREENSHOOT DE ADMIN ALEX.MZQ SI MI CERUT POZELE LA UN ID PE CARE NU AM REUSIT SA-L RETIN. PANA AM CAUTAT PRIN CALCULATOR UNDE SUNT SALVATE SCREENSHOOT-URILE AM LUAT BAN PERMANENT SI INFECTAT CU .... CODAT INFECT. .........ASTA E........... PUN LA DISPOZITIE PT ORICINE SCREENSHOOT-URILE SI DACA AM JUCAT CODAT .....IMI MERIT SOARTA....ALTFEL DA-TI UNBAN IP 86.107.44.171 , NICKNAME CLIO SI SPER SA AVETI IN MINE UN ADVERSAR CORECT , DEMN DE RESPECTAT.

clio

gAbYtZuDate: Friday, 2009-01-09, 11:45 AM | Message # 2
Soldat
sunt <<DVL>>KuM? eram pe srv u teai trezit sa intri ca ai ip rotabil dupa o ora dupa ce au fost facute pozele pe srv si sa dai pozele in timpu asta modificam 10000000 de poze ba baiatu;e si de aia luai ban si fuckoff lary nu ii scoate banu dupa 1 ora sa trezit sa dea pozele chiar nu exagerezca are ip rotabil dupa 10 min cat neam rugat de el ia dat alex ban..... si dupaia intra de mai multe ori injura iam dat io fuckof....... si dupa o ora intra si zice hai sa va dau pozele:))) deci nu merita unban

tralala...

allexDate: Friday, 2009-01-09, 4:02 PM | Message # 3
Locotenent
Sal! Imi pare bine ca ai postat aici. Cu ocazia asta am sa te lamuresc si care e treaba cu tine si pozele tale. Am trecut specatator si te'am urmarit ... mi s'a parut ca dai cam suspect da totusi am zis sa nu ma insel sa iti fac poze ... Ti'am facut si automat dupa ti'am dat si mesajul cu id'ul dar nu ai binevoit sa il iei... Inevitabil ai luat ban. Si acuma zici ca tu in timpul in care ai luat ban cautai pozele .. omule dadeai foarte frumos add la id si imi spuneai stai sa caut pozele ca nu iti facea nimeni nimic... dar nu ai vrut ... Dupa ai intrat foarte revoltat dupa o ora si ceva sa iti dau id ca sa imi trimiti pozele ... In timpu' asta modificam vorba lui KuM atatea poze ... si de aici si banul! Poate isi arunca Lary o privire pe la cererea ta si daca el considera de cuviinta ca banul trebuie scos o sa o fac ... dar pana atunci ... Bafta! --> ^alex^.mzq

clioDate: Friday, 2009-01-09, 6:39 PM | Message # 4
Soldat
Ati fost cat se poate de expiciti , mai putin faza cu jicnirile pe care le reclama <<DVL>>KuM? . V-am spus nu joc de mult pe net(mi -am facut ucenicia cu boti si in intranet-pe reteaua scolii). Nu mi place sa jicnesc si chiar sunt deranjat de cei care in loc sa joace isi dau unii altora ce nu le trebuie de pe acasa. Cat priveste modificarea pozelor , <<DVL>>KuM? ai dreptate .. puteau fi modificate de o mie de ori ..dar oricat de bine ai incerca sa la faci se cunosc bugurile de la imbinbare la o privire sub lupa. Oricum eu va multumesc ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti. Clio

clio

xsidextremDate: Friday, 2009-01-09, 10:09 PM | Message # 5
Group: Removed

Nu ii mai dati ban iar Clio data viitoare te rog da pozele pe loc bn si joaca cu nickul tau daca se intampla sa ti se mai dea ban posteaza aici si daca ai dreptate se rezolva.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: