RECLAMATIE & UNBAN
|
|
SALAMANDRA | Date: Friday, 2008-11-14, 2:05 AM | Message # 1 |
 Soldat
Group: Users
Status: Offline
| Name : SALAMANDRA Ip : 86.104.94.205 Harta : fy_snow Motiv : cica am aim ,a doua oara cand primesc ban asa aiurea... Responsabil pt ban: Lary Admini pe servar(martori) : ReaL Reclamatie : reclamatia cui sa io fac ca doar Lary a dat banu :)) LOL ....nai pic de respect si pierzi jucatori buni cu banurile astea aiurea Explicatii : nu am coade si nici un fel de aim,dau prin pereti si hs datorita sunetului si intuitiei,prin pereti aud sunetu si trag ,si hs-uriel asa trag eu de obicei cu tzinta in sus,daca aveam aim trebuia sa-mi danseze tzinta si sa sara dupa capatani(ceva de genu)..ReaL mia facut poze mia dat si blind si a fost totul in regula iar tu Lary pt ca joaca unu mai bine da hs sau sta si asteapta oamenii dai ban ...daca ai dubii de ce nu faci poze??unde e dovada ca am wall sau aim???SPER SA INTELEGETI....multumesc anticipat....
"nebun sa fiu sa va inebunesc 0==)=====>respecta si vei fi respectat.....BY SALAMANDRA"
Message edited by SALAMANDRA - Friday, 2008-11-14, 2:10 AM |
|
| |
xsidextrem | Date: Monday, 2008-11-17, 2:14 AM | Message # 2 |
Group: Removed
| Asa si nu ai primit unban
|
|
| |
SALAMANDRA | Date: Tuesday, 2008-11-18, 7:17 PM | Message # 3 |
 Soldat
| am luat o data ban si mi lai scos ....dar miai dat a doua oara si nu mi lai mai scos ....sa vad ..acum daca merge .......:)
"nebun sa fiu sa va inebunesc 0==)=====>respecta si vei fi respectat.....BY SALAMANDRA"
|
|
| |
xsidextrem | Date: Tuesday, 2008-11-18, 8:15 PM | Message # 4 |
Group: Removed
| Da vezi daca merge
|
|
| |
el_shakal | Date: Saturday, 2008-11-22, 1:17 PM | Message # 5 |
Soldat
| salut...sunt eL^Shakal ..si akm 5 minute am primi ban k am dat 4 hed-uri la rand....fara sa mi se faca poza..fara blind ...faranimik.....lary..ai un admin kare..abuzeaza..se crede cel mai tare..kan moare el..da restarturi...nu se poate...NU SUNT CODAT....Deci ....lary..ai un admin kare nu are treaba ku adminatu.....sa se duca la vaci..nu am coade..am primit ban dejeaba..si nu are nici o dovada k eo as fi jukat ku koade...va multumesc mult...:P
Message edited by el_shakal - Saturday, 2008-11-22, 1:21 PM |
|
| |
sT@Rt | Date: Saturday, 2008-11-29, 9:40 PM | Message # 6 |
Locotenent
| shakal mmai ai admin
|
|
| |