Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
cerere unban si reclamatzie
mitzusuDate: Tuesday, 2009-01-06, 0:15 AM | Message # 1
Sergent
Group: Users
Status: Offline
bai deci e culmea mam saturat dc primesc ban in continu NU JOC CU COD fa si u poze fa ceva dami un blin inainte u dak nu itzi convine ceva dai rpd ban cod ce crezi ca in lumea asta nu sunt jucatori mai buni ca u oi fi u vreo mare printzesa a cs-ului nici nu mai imi bat capu cu7 serv asta serios o sa incep sa joc pe altu apropo diavolitza intra si u pe dyon sau pe warpsoft sa vezi cum se joaca acolo si nu are nimeni cod asta doar ca sa vezi ca nu esti u aia cea mai tare...as spune io mai multe da in fine nu mai conteaz nick:mitzusu ip:86.104.218.104 ....chiar as vrea sami zici si mie diavolitzo ce ai cu mn de cum ma prinzi ban direct k cod nu am de fapt nici nu ai de unde sa sti ca nu mai verificat nici o data

bla bla bla...

xsidextremDate: Tuesday, 2009-01-06, 1:06 PM | Message # 2
Group: Removed

Era suficient u topic sa stii cranky deal dont

mitzusuDate: Tuesday, 2009-01-06, 5:05 PM | Message # 3
Sergent
pai nu ca dupa topicu ala iar mia dat ban deaia am mai trebuit sa dau unu

bla bla bla...

xsidextremDate: Wednesday, 2009-01-07, 1:29 AM | Message # 4

Ok biggrin

mitzusuDate: Wednesday, 2009-01-07, 8:16 PM | Message # 5
Sergent
pai si nu avetzi de gand sa luatzi vreo masura...sa ma lase si pe mn diavolitza aia si pe mn in pace

Added (2009-01-07, 8:16 Pm)
---------------------------------------------
P.S. ce cuminte e diavolitza cand e si lary pe sv.....da in res wacko

bla bla bla...

YozDate: Sunday, 2009-01-11, 10:39 PM | Message # 6
Soldat
diavolita este baiat si este un retardat de copil asa ca nu va mai bateti capu ca e fata ...lol

C'est la Vie

xsidextremDate: Monday, 2009-01-12, 1:10 PM | Message # 7

Chiar e fata sa stii nu pot sa iti spun de unde stiu ca sa nu se inteleaga alceva dar iti garantez ca e fata tongue

Nyky-PeLDate: Tuesday, 2009-01-13, 0:23 AM | Message # 8
Soldat
Dap Diavolitza e chiar fata si imi plase de ia ;)))) =))) :P va garantez eu ca e fata

BEanDate: Tuesday, 2009-01-13, 5:18 PM | Message # 9
Soldat
Inca ceva, fata sau nu..i-am facut demo cu wall in freza... :))

asa ca diavolita..cauta-ne tati in alta parte, serverul asta nu e bun de tine. Nu e prima oara cand te vad cu wall. Si ti-am mai spus cu diferite ocazii sa-l lasi naibii de cod.
Dar tu nuuu, batman, batman...

te tzuc dulce diavo..si bye bye.

FaSoLeDate: Tuesday, 2009-01-13, 9:37 PM | Message # 10
Sergent
bean.. vrem sa vedem si noi demo'u

xsidextremDate: Tuesday, 2009-01-13, 10:18 PM | Message # 11

E ras demo asta nu apr codurile in demo decat daca si le face lui sibgur sau nu ati inteles asta daca a stat spectator si a stat pe ia si el avea coade normal ca in demo sa vazut ca are coade dar el nu ia asa ca nu va agitati degeaba cu demo asta

Diavolitza88Date: Tuesday, 2009-01-13, 11:37 PM | Message # 12
Soldat
Diavolitza....un nume cunoscut....azi 13 ianiarie 2009 domnul Bean care se da mare si tare...atotstiutor de cs....avea wall...insa nerecunoscand aceasta fapta....ma acuzat pe mine ca am wall...domnul mi-a facut demo si automat ca sa postat cu acesta....insa acest lucru domnul nostru Bean nu stie ca dak Dansu are wall se vede in demoul facut de acesta.....1 la mana am steam original si app idul meu de steam este "Diavolitza84"....2 la mana nu am jucat codat acesta avand wall si nerecunoscand....3 la mana accept orice fel de controlare de fiecare data cand intru pe servarul E-Xide....nu imi este frica pt ca nu am dc...iar cei care sunt asa de tari precum mr. Bean se pune cu diavolul in persoana....si cand eu cant tu vei juca oblicat sau vei "muri".....Iar cu mitzutzu nu am nik si te rog mitzutzule sa lasi aici pe forum ip si banul tau va fi scos...pop

Multumesc anticipat cu stima si respect Diavolul

Added (2009-01-13, 11:37 Pm)
Yoz.....invata sa vorbesti sau nu mai pupi acest servar .....dak ai ceva persoanl cu mine...spune-mi pe servar sau nu mai vorbi ms

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...

rzvDate: Thursday, 2009-01-15, 2:37 PM | Message # 13
Locotenent
diavolita chiar e fata ... am vazut in webcam :>

Added (2009-01-15, 2:37 Pm)
dar nu mi-as dorii o prietena jucatoare de cs ca m-as bate cu ea pentru calculator :))

Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !

CleopatraDate: Friday, 2009-01-16, 1:16 AM | Message # 14
Soldat
Normal k e fata :X

dc crezi ca ma inteleg cu ea asha bine ? :>

oricum YOZ i este ciuda k a primit ban

haha bine a facut cel care i-a dat .

LOOSER !

If you don't enjoy this shit.You can get outta` here. :)

Diavolitza88Date: Friday, 2009-01-16, 1:20 AM | Message # 15
Soldat
booze fudge DE 1000 DE ORI LOOOOL DA SUNT FATA.... VRE-O PROBLEMA....DAR IN AFARA DE FAPTUL CA STIU SA JOC CS AM SI ALTE CHESTII BUNE ASA CA...MEY ANONIMULE NU MAI FII GELOS SI LASA VRAJEALA ASTA DE 2 LEI CA NU PREA TINE....SI APP LASA INVIDIA DEOPARTE.....DUPA CUM SPUNEA SI CLEO LOOSER!:)))) hello

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: