Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Parasire Server
allexDate: Monday, 2009-01-26, 8:10 PM | Message # 1
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
Salutare! Pai ce pot sa va zic decat ca m-am saturat de amenintari cu ban-uri si ca ma lasa fara admin de la diavolitza. Cu ocazia asta renunt eu la el ... E bataie de joc ... Toata lumea trebuie sa stie de frica ei pe server ... In fine am facut acest topic pentru a anunta stuff-ul X-Side ca oficial parasesc serverul. Total 126 de ore ... ore placute ...petrecute frumos alaturi de jucatori zic eu buni. Lary ai tot respectul meu pentru ce ai facut cu serverul si eforturile facute pentru platirea netului si mentinerea calculatorului in stare de buna functionare .. contrar problemelor avute. Imi cer si scuze pentru plangerile provocate motiv pentru care am avut adminul suspendat 2 zile ... Ar mai fi multe de spus, dar ma rezum la atat ... ca dupa iese cu suparare. Pot sa va zic decat spor la frage si la cat mai multe clipe frumoase pe server. Respect admini , in special Lary.
Numai Bine! --> ^alex^.mzq

xsidextremDate: Tuesday, 2009-01-27, 3:41 PM | Message # 2
Group: Removed

respect respect respect respect Sa stii ca iti voi lasa adminul in continuare in cazul in care te razgandesti

allexDate: Tuesday, 2009-01-27, 6:50 PM | Message # 3
Locotenent
Mersi frumos de intelegere Lary. Voi mai juca sa vad cum mai sta treaba cu Diavolitza. M-a prins intr-o pasa foarte proasta ... aveam deja nervi ... In fine. Salutare Lary. respect

xsidextremDate: Thursday, 2009-01-29, 1:34 AM | Message # 4

tongue biggrin

xsidextremDate: Friday, 2009-01-30, 4:44 PM | Message # 5

Atunci de ce tu si cu fasole dadeati ban la tot serveru?

allexDate: Friday, 2009-01-30, 5:26 PM | Message # 6
Locotenent
dadeam noi ban la tot serveru? Vezi ca cine te-a informat a facut-o prost ... am dat ban la cine am considerat si cand a fost cazul ... nu am dat aiurea ... si sper ca inainte sa fi sters reply-ul meu de mai sus ai citit care a fost faza de aseara ... Crede-i pe aia care au bagat strambe si care sunt demni de admin ... Ca se pare ca si eu Fasole ..cei mai prezenti nu am fost buni ...

Message edited by allex - Friday, 2009-01-30, 5:27 PM

xsidextremDate: Friday, 2009-01-30, 11:40 PM | Message # 7

1 am sters "reply-ul" tau din greseala 2 eu eram pe server cand sa intamplat asta
3 lu fasole i-am acordat N sanse de cate ori l-am prins codat sau ca intra cu alt nume si injura 4 si tu te-ai luat dupa el 5 respect respect respect respect

allexDate: Saturday, 2009-01-31, 0:42 AM | Message # 8
Locotenent
Deci hai sa te lamuresc ... m-am certat cu k-GULA ca nu mi s-a parut normal ca o amarata care intra pe server si primeste un kick pentru tipica problema cu addip sa intre si sa se ca*e ea pe server ca asa vrea ... iar el ca un domn ce e i s-a parut ca nu ar trebuii sa ii dea ban ci mai degraba sa ii ceara id-ul. Si la faza asta m-a enervat la culme. Sa stii si tu ca nu m-am luat de jucatorii aiurea si nu i-am injurat am incercat sa pastrez un limbaj cat mai adecvat. Daca cumva insinuezi ca am jucat cu coduri ... te invit la mine bem o bere impreuna facem un cs si te las sa imi umblii in tot calculatorul si in toate cd-urile sa cauti asa zisul "wall" pentru care m-ai mai acuzat si pe server. Ti-am zis ca am incercat sa fac ce e bine nu sa creez atmosfere neplacute si asa... dar oricum am vazut din timp ca preferata tuturor Diavolitza nu ma agreeaza ... Si prin asta ti-am explicat absolut tot. Respect.
Numai Bine!

Message edited by allex - Saturday, 2009-01-31, 2:56 AM

DiavolitzaDate: Sunday, 2009-04-12, 6:07 PM | Message # 9
Sergent
AI NORORC CA PANA AKM NU TI-AM FACUT NIK DAR MA JUR PE CEEA CE TU NU VEI AVEA VREODATA CA ITI FUT CALCULATORUL INTR-O ZII...DECI IN CE CONSTA..IP-UL TAU + FLODUL PE PROCESOR...DAK AI AUZIT PROCESORUL SE ARDE PRIMULL...SI ALA FOARTE RAUU...NU MA CALCA PE COADA CA MA URC PE TINE...

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....

• Page 1 of 1
  • 1
Search: