Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
bancuri by s1NcEr
s1NcErDate: Monday, 2009-01-12, 0:04 AM | Message # 1
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie:
Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar:
-Ba, se inneaca Nimeni!
-Ba, tu esti prost?
-Da ma, eu sunt!

----------------------------------------------------------------------------------------------

vine bula acasa:):-**** ,**** nu mai sunt virgin!<:-p
-Da bula?ia aseazate jos si povestestemi qm sa intamplat!
-Pei nu pot k ink mai ma doare fundu

----------------------------------------------------------------------------------------------

-Vecineee!?
-N-am! ))))))))))))))

---------------------------------------------------------------------------------------------

Pe campul de lupta, Stefan cel Mare gaseste un pachet de biscuiti. Fericit, il arata ostenilor:
-Biscuiti, ostenii mei!
-Biscuim, Maria Ta!

Cica unu beat manga mergea pe sapte carari spre casa. La un moment dat il vede pe unu care inchidea un robinet. Se duce suparat spre el si-i zice:
- Tu invirteai ba, strada?!

Dintr-un bar ies 2 betivi, unul cocosat si unul schiop. Dupa ce se saluta, se indreapta fiecare spre casa lui. Cel cocosat trebuia sa treaca prin cimitir, din niste tufe se aude o voce groasa intreband:Ba, ce ai in spate? La care acesta raspunde ca o cocoasa. Vocea ii spune sa i-o dea ei.
Betivii se intalnesc a doua zii si cel cocosat nu mai avea cocoasa, schiopu super mirat il intreaba ce s-a intamplat, la care fostul cocosat ii spune, si il sfatuiesti si pe el sa mearga prin cimitir
Schiopu merge prin cimitir si aude o voce
-Ba, ce ai in spate?
Schiopu raspunde
-Nimic.
-Atunci ia o cocoasa.

Gheorghe si Ion la carciuma, beti:
Gheoghe
-Nu mai imi simt un picior
Ion
-Normal, esti schiop.

Trei betivi erau pe o cale ferata.
Primul betiv zice:Bai, ce scara lunga!
Al doilea:Ba,i tin-te de balustrada, sa nu cazi!
Al trelea: Ce prosti sunteti, nu vedeti ca vine liftul...

Un betiv iese din carciuma beat, pe la ora 12 seara...
merge ce merge si da de un stalp, betivul il pipaie si la urma striga:
-AJUTOR!!!Am fost zidit!!!

Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine

• Page 1 of 1
  • 1
Search: