Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Pentru toti adminii de pe sv si pt lary
DVL-ClanDate: Friday, 2009-05-22, 10:47 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
Sunt sigur ca unii dintre voi nici macar nu ati auzit de mine.Nici nu aveti de unde.In primul rand , sunt REAL , adevaratul ReaL.Sunt un admin f vechi pe server , am fost al doilea admin dupa empty+ inca din prima luna de cand functioma sv-u.Pe atunci era respawn.Apoi au urmat multe schimbari, si nu toate in bine.O data cu aparitia mea pe sv am hotarat sa inffintez un clan care sa cuprinda totii adminii si playerii "capabili: ai sv-lui, si exact asta am facut.A luat nastere <<DVL>> .Dupa o perioada de timp , m-am indepartat de sv din mai multe motive.Uneori am mai intrat sa ma relaxez si m-am gandit ca poate pot juca in pace ,nu mai vorbesc de respectul cuvenit.Am fost jignit in nenumarate randuri de niste"copii" ca sa le zic asa , ban-uri fara motiv .Lary , cu ocazia asta te rog baga si mie adminul iar pe sv , o sa intru mai des si o sa am grija de cei care se vad deja "zei" si care isi permit orice.Daca nu ma credeti sau aveti nelamuriri , il rog pe lary , empty+ sa posteze si sa confirme cele de mai sus.Si amintesc cu placere de prima fata de pe xside care este sAkUrA , devenita apoi <<DVL>>sAkUrA , o fata deosebita demna de a avea un admin.Deci nu cer cine stie ce , ci doar un pic de respect pentru cei care au pus temeliile acestui server ca sa zic asa.Deocamdata , vbind de adminii din prezent sunt unii destul de capabili si de fayr - play care cu adevarat se implica dar atitudinea altora lasa de dorit>Va rog luati masuri.Salut

emptyDate: Saturday, 2009-05-23, 1:21 AM | Message # 2
Soldat
Quote (DVL-Clan)
Sunt sigur ca unii dintre voi nici macar nu ati auzit de mine.Nici nu aveti de unde.In primul rand , sunt REAL , adevaratul ReaL.Sunt un admin f vechi pe server , am fost al doilea admin dupa empty+ inca din prima luna de cand functioma sv-u.Pe atunci era respawn.Apoi au urmat multe schimbari, si nu toate in bine.O data cu aparitia mea pe sv am hotarat sa inffintez un clan care sa cuprinda totii adminii si playerii "capabili: ai sv-lui, si exact asta am facut.A luat nastere <<DVL>> .Dupa o perioada de timp , m-am indepartat de sv din mai multe motive.Uneori am mai intrat sa ma relaxez si m-am gandit ca poate pot juca in pace ,nu mai vorbesc de respectul cuvenit.Am fost jignit in nenumarate randuri de niste"copii" ca sa le zic asa , ban-uri fara motiv .Lary , cu ocazia asta te rog baga si mie adminul iar pe sv , o sa intru mai des si o sa am grija de cei care se vad deja "zei" si care isi permit orice.Daca nu ma credeti sau aveti nelamuriri , il rog pe lary , empty+ sa posteze si sa confirme cele de mai sus.Si amintesc cu placere de prima fata de pe xside care este sAkUrA , devenita apoi <<DVL>>sAkUrA , o fata deosebita demna de a avea un admin.Deci nu cer cine stie ce , ci doar un pic de respect pentru cei care au pus temeliile acestui server ca sa zic asa.Deocamdata , vbind de adminii din prezent sunt unii destul de capabili si de fayr - play care cu adevarat se implica dar atitudinea altora lasa de dorit>Va rog luati masuri.Salu

Laur ce sa intamplat, chiar asa a ajuns serverul , cei mai vechi admini au devenit anonimi , nu-mi vine sa cred ca l-ai lasat pe dinafara , pe cel care adus numele clanului pe server <<DVL>> , si care acum toti admini de pe server au tagul. Respect Real

BizonudvlDate: Tuesday, 2009-05-26, 3:53 PM | Message # 3
Soldat
da cati reali sunteti pe sv ma???eu nu va inteleg dc jucati cu numele altora ....

• Page 1 of 1
  • 1
Search: