DiAvOLiTzA TA
|
|
Diavolitza | Date: Thursday, 2009-03-05, 1:12 AM | Message # 1 |
Sergent
Group: Users
Status: Offline
| Buna seara....Ma numesc Roxana sau<<DVL>>-=D!@vOL!Tz@ T@=- .....Azi 4.03.2009 domnul <<DVL>>Crazy-Frog a inceput sa dea ban si kick fara sa isi faca treaba de admin si anume:sa indeplinesca functiile normale pt lag...sunt comenzi de lag...sa calmeze lumea sa nu se mai injure din contra el se injura cu ei pe servar si ceilalti mai rau faceau...si intamplator a banat un player degeaba...si anume "Criminalul"...Atat eu <<DVL>>-=D!@vOL!Tz@ T@=-cat i ceilalti admini si anume "<<DVL>> Legi,<<DVL>>Spawn....au vazut ce se inatmpala si ei mi-au cerut mie parerea iar eu am spus sa ii facem o cerere sa ii suspende adminu sau sa se ia masuri pt asta....Nu Avem nik impotriva dak isi respecta treaba si respecta anumite reguli...care in viata sunt necesare si anume: SA FII CORECT,SA FII RESPECTOS(Cand e de gluma e de gluma ,cand e serios e serios),SI SA ITI INDEPLINESTI SARCINILE....Am foarte multi martori la ce sa intamplat asta seara si anume : Gremlyn,Legi,Spawn,Criminalu,Mitzutsu,Vip3ra si nu in ultimul rand s|ro.....Va rog mult luati masuri....pt ca asa nu se mai poate...iar ce este corect este corect.... Multumesc mult cu respect <<DVL>>-=D!@vOL!Tz@ T@=-
|
|
| |
Paul | Date: Thursday, 2009-03-05, 1:35 AM | Message # 2 |
Soldat
| Eu is intrutotul deacord cu D!@vOL!Tz@ nu mi se pare ca fara sa fac nik sa primesc ban si chiar nu am avut lag asa cum zice el.Eu tot timpul am cam intre 30 si 50 dar asa ceva nu am mai patit pe srv sa imi dea cineva ban pt lag.Ii un servar f frumos asa ca nu are rost sa iti pierzi playeri pt. un admin care nu stie regulile ca acuma seara f multi o luat ban si a ramas srv gol.Bafta in continuare cu srv si te rog sa iei masuri.
Gr3mLyN
|
|
| |
xsidextrem | Date: Thursday, 2009-03-05, 1:38 AM | Message # 3 |
Group: Removed
| Jaga jaga va fi pedepsit
|
|
| |
criminalu | Date: Thursday, 2009-03-05, 1:43 AM | Message # 4 |
Soldat
| buna seara eu sunt criminalu si vreau sa spun ca D!@vOL!Tz@ are mare dreptate legat de ce a spus legat de crazy froog am luat kick de la crazy pe data de 04.03.2009 pe motivul ca asi avea lag . dar tot pe motivul acesta am fost dati toti afara inclusiv lost.cred ca acest admin crazy frogg nu isi merita potul nu stie sa il utilizeze cum trebuie.cer sa fie sactionat ca poate asa se invata minete.
Message edited by criminalu - Thursday, 2009-03-05, 1:49 AM |
|
| |
xsidextrem | Date: Thursday, 2009-03-05, 1:48 AM | Message # 5 |
Group: Removed
| Criminalule sa stii ca pe mn nu avea cum sa ma dea afara ca nu am mai intrat pe server de o saptamana
|
|
| |
criminalu | Date: Thursday, 2009-03-05, 1:50 AM | Message # 6 |
Soldat
| da scz am gresit eu am inkurkat nik-ul tau cu al lui lost.mama korectat scz de greseala
Message edited by criminalu - Thursday, 2009-03-05, 1:51 AM |
|
| |
VIS | Date: Thursday, 2009-03-05, 2:17 PM | Message # 7 |
Soldat
| COntra Added (2009-03-05, 2:17 Pm) --------------------------------------------- contra la copilu ala...de frog ....mai are de invatat
mdaaaaa..:P
|
|
| |
ghicitoare | Date: Thursday, 2009-03-05, 2:43 PM | Message # 8 |
Soldat
| Logic....sunt cotra froog! Pe data de 01.03.2009 pe sv era unu care juca cu cod(dadea numai HS), iar eo l.am rugat pe crazy froog (care era spectator) sa ii faca o poza, la care raspunsul lui a fost exact asa "nu pot ca sparg seminte"!Este normal ca un admin sa stea sa "sparga seminte" si un codat sa joace linistit pe sv?
|
|
| |
Diavolitza | Date: Thursday, 2009-03-05, 4:27 PM | Message # 9 |
Sergent
| STIU FAZA CU SEMINTELE ERAM SI EU PE SERVAR GHICITOAREA..SI EU M-AM ENERVAT ATUNCI SI AM ZIS ESTE INADIMISIBIL CUM EL STA SI NOI NE OMORAM SI NE CHINUIM SA II DAM AFARA...SI DAK NU MA INSEL ERA SI LOST PE SERVAR ATUNCI....DECI LARYY FA CEVA CU ACEST ADMIN....SUNTM CONTRA ADMINULUI CRAZY FROG....PUTE PAMANTU SUB EL NU ESTE BUNA CA ADIMIN DAR CA OWNER ATUNCI O SA FIE MAI RAU ... CHIAR CA NO SA MAI AIBA NICI O TREABA CU MULTE.....FA CEVA
Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....
|
|
| |
RIP | Date: Thursday, 2009-03-05, 5:59 PM | Message # 10 |
Locotenent
| ..hmmmm...sa nu fim totusi..rai...styu ca e cam ...dar totusi...va fi pedepsit..de acum inkolo..va potea doar sa skimbe harta..atat tot...:)))
|
|
| |
Diavolitza | Date: Thursday, 2009-03-05, 6:22 PM | Message # 11 |
Sergent
| Multumesc mult rip in sfarsit cineva a facut ceva impotriva acestui admin....dak il mai aud injurandu-se cu playerii...aiurea...am zis cand e gluma e gluma....cand e serios e serios..cer scoaterea adminului din functiune....multumesc mult de tot.... bafta alllzzz
Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....
|
|
| |
mirceabest | Date: Thursday, 2009-03-05, 6:24 PM | Message # 12 |
Soldat
| sal .sunt <<DVL>>legi si eu sunt unul dintre cei care a luat kick de la crazy frog pt lag desi nu aveam.pe linga asta a dat ban la jumate din playeri care erau la ora aceea pe server nu mi se pare corect si ce spune diavolita sunt intru totul de acord.
|
|
| |
RIP | Date: Friday, 2009-03-06, 7:40 PM | Message # 13 |
Locotenent
| poi nu ai imunitate legi????....lasa ti l mha..k e un broscoi nebun...v am zis de acum inklo..o sa mai aiba doar comanda de skimbat harta..daca se tyne de prostii....il trimit sa si kumpere o pereke de aripi....k si ia zboru...
|
|
| |