Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
cerere unban
manuDate: Monday, 2009-03-02, 4:32 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
sall numele meu e Finu si am luat banip degeaba de la adminu diavolita ca cica am cod si nu aveam apsolut nimik mia dat blind si misa inegrit imaginea dupa care am jucat in continuare si mia dat ban ca cica am cod dupa ce mia dat acel blind poze nu a vrut sa imi faca ca cica mise dezactiveaza codu cand imi face poze:)) in fine ip meu este 86.55.144.11, idul meu manu2cool4you , deci nu e corect sa dea ban asa doar pt ca cineva joaca mai bn decat ei..... multumesc

manu

AlexandruDate: Friday, 2009-03-06, 10:28 PM | Message # 2
Soldat
doamne ce ban aiurea am loat dar nush de la cine eu sunt qweLiCiouS si vreau sa mi se scoata banu nici poze nimik si am mai dat multe poze la admini

ma cheama alex

DiavolitzaDate: Friday, 2009-03-06, 11:52 PM | Message # 3
Sergent
finule am vazut cum joci cum atepti playerii dupa colturi sau mai stiu eu unde....nu ma luat tu pe mn cu moartea caprioarei ca nu tine...aveai aim cand te-am banat am vazut pe tine....si nu m-am uitat doar eu pe tine..asa ca nu comenta ca nu ai dc...cand vad ceva in neregula mai ales la aim dau ban direct pt ca stiu cum e sa faci poze si sa nu se vada nimik...Nu Ma face pe mine ca tu joci pe sv si esti curat ca nu e asa..te-am prins am vazut atat eu cat si altcineva de ce esti in stare...pt asta o sa iti mai dau o sansa...dak si de data asta mai se intampla ai ban permanent pe clasa de ip..punct si toata lumea e multumita

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....

• Page 1 of 1
  • 1
Search: