Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
lary si diavolitza ar fii bine sa va uitatszi:D
BeriliuDate: Friday, 2009-01-30, 5:16 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
gabytzu_cena2008: ce ma nu mai ai admin pe x-side?
yooo_alexu705: am luat si ban
yooo_alexu705: :))
gabytzu_cena2008: :))
yooo_alexu705: numa suferinzi..
yooo_alexu705: esrver de kakat..
yooo_alexu705: cu kurva
yooo_alexu705: de diavolitza
yooo_alexu705: in fatza..
yooo_alexu705: x((
yooo_alexu705: futui mortii masii
yooo_alexu705: a supt pwla pt admin

mdea....

xsidextremDate: Friday, 2009-01-30, 11:48 PM | Message # 2
Group: Removed

El sa stie ca din cauza ei a luat admin ca sa rugat ea de mn o luna sa ii dau lui admin si asa vb cu ea

BizoneluDate: Monday, 2009-02-02, 2:12 PM | Message # 3
Sergent
loolll auzi si u ce zice...mama ce copiii....ba laryyy numai asculta ma toti copiii...auzi si u a supt pula :)) parca cn stie ce iai dat :))
copiii prostiii ce suntetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biggrin ....tiam mai spus lary numai asculta toate prostiile de la copii...o sa vb noi pe messs

DiavolitzaDate: Thursday, 2009-03-05, 0:53 AM | Message # 4
Sergent
In safarsit am putut din nou sa am acces la forumul acestui sv ca de foarte mult incerc si am avut mari probleme cu calculatorul....nu ma simt ofensata de acest copil prost deoarece eu stiu cum sunt si cine ma cunoaste stie ca sunt un admin corect si cu mare putere de caracter sa rezist in fata tuturor copiilor ratati cum e si fasole....si inca ceva pt fasole"baaaa copil facut in eprubeta sau in ghena de gunoi...tu roaga-te la Dumnezeu sa nu dea dracu vre-o masina peste tine pe trecere sau sa te omoare tiganii pe strada...si 2 la mana bucura-te ca ti-am intins un deget si te-ai facut si u cunoscut in lume....ca erai un mucos care sugea lapte de la un bou de la coltu strazii"" haidi pa

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...Ce Crezi Te Cuceresc Sau NU???....

• Page 1 of 1
  • 1
Search: