Fasole
|
|
sintax | Date: Friday, 2009-01-16, 9:17 PM | Message # 1 |
Soldat
Group: Users
Status: Offline
| Pfff fratilor ptr ca nu stiam map assault 32 .. eram tero si ct a luat ostatecii slay direct mda.. ce sa zic.. pe deasupra ca vb cu playerii ca la usa cortului sa nu mai zic ca da ban pe nedrept si llama ar da la toti playerii. La`m intrebat dc slay . ok mi`a zis ostatecii... si dupa imi zice cum te prind pe picior gresit slay.. LOL .. da na`re rost ca este prea incet la minte.. are 15 ani cumva ???? Altii se injura de mama focului si el statea si radea... o sa fac un demo ca sa demonstrez ce face el pe server cand nu sunt altii admini... oricum nu o sa ii se intample nimic .. dar am facut si io reclamatie poate canva o sa va dati seama ce fel de om este Fasole asta.... Sunt sigur ca si altii playeri ar vrea sa ii faca o reclamatie ... dar le este frica de ban ... Tot ce va rog intra lary sau care mai este own odata cu alt name .. si vezi ce se intampla pe server cand este asa zisu` Fasole.. ABUZ DE ADMIN. asta face. MS
|
|
| |
xsidextrem | Date: Friday, 2009-01-16, 11:59 PM | Message # 2 |
Group: Removed
| Ce te face sa crezi ca nu i se va intampla nimic ?
|
|
| |
FaSoLe | Date: Saturday, 2009-01-17, 11:53 AM | Message # 3 |
Sergent
| sintax... dak asta e parerea ta.. hai sa ti-o spun si pe a mea.... erai singurul de la tero.. stateai de 30 secunde numai in burlan la panda.. ce vroiai sa itzi fak? sa stau inka 5 minute pana te gandeai u ce sa faci? sa iesi de acolo sau sa stai? cei care se injurau.. i-am potolit prin llama... si daka imi aduc bine aminte... nu am injurat un player... ci decat pe tzaranu sau alex:-j care imi sunt prieteni.. si am zis ceva de genu " ah tute'n '".... si apoi.... intreaba lumea de pe server.... cum fak eu si ce fak eu pe server.... SI bha... PUNE aici cu copy si paste cand am zis eu ca daka te prind pe picior gresit itzi dau slay.... si demonstreaza-mi tu mie cand am dat eu ban pe nedrept? cand avea unu 10 cu 0 si rupea peretii? sau cand am facut poze si avea wall? sau cand am dat ban pt ca a dat retry llama si a inceput iara sa injure? si daka erai atent la ce se scrie pe server...(sau makar sa te fi uitat in consola) ai fi vazut ca nu am dat llama decat la cei care vb urat...
Message edited by FaSoLe - Saturday, 2009-01-17, 12:00 PM |
|
| |
Crazy_Froog | Date: Saturday, 2009-01-17, 12:07 PM | Message # 4 |
Sergent
| ba!u stateai sus in TUB CANAL AKOLO!SI AUZeai cum loa ala oastatecii!faosle tia zis sa de duci,iar u stateai degeaba si intrebai pe toata lomea dc SLY?!!! OMULE!si admini sa shtii cand sunt enervati de FLASHURILE VOASTRE INJURA!NU SE MA STAPANES!ce k azi alex mzq fututi gatu matii??? sau k a injurat altu!poi ia dal Llama omule:-jce sa jik!ma invata si u regurile sa SVR asa!:(Added (2009-01-17, 12:07 Pm) --------------------------------------------- aaaa!!shi sa mai shtii cva!FASOLE da ban celor care fak reclama la alte SVRE la cei care intra pe svr dupa ce au primit Llama si injura iar!si la cei care nu respecta regurile si jiknesc admini!
MYH
|
|
| |
mitzusu | Date: Saturday, 2009-01-17, 3:14 PM | Message # 5 |
Sergent
| ba io nus faza da fasole nu e genu care sa faca abuz de admin...mie sincer de cand joc pe serv asta mi sa parut cel mai corect admin si cel mai de treaba
bla bla bla...
|
|
| |
allex | Date: Saturday, 2009-01-17, 7:20 PM | Message # 6 |
Locotenent
| Aici de partea lui Fasole. Pandeai si ala luase ostaticii. Nu era necesar sa faci reclamatie. In fine... Salutare!
|
|
| |
xsidextrem | Date: Saturday, 2009-01-17, 8:21 PM | Message # 7 |
Group: Removed
| Sa mor daca mai inteleg ceva dar oricum sper ca ala sa fi salvat ostatecii
|
|
| |
rzv | Date: Monday, 2009-01-19, 11:09 AM | Message # 8 |
Locotenent
| =)) ai dreq ostatici fasole.. de ce iai luat acadeaua omului , nu vezi ca a inceput sa faca reclamatii ? copii .. e normal sa injuri .. toata lumea injura ... si nu prea poti sa faci dovata decat prin screen shot (cu tasta PRINT SCREEN de pe tastatura pt cei care nu stiu si intrati in paint si dati PASTE) ca logurile se pot modifica usor ... si asa e .. fasole ecel mai de treaba admin .. dupa mine :))
Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !
|
|
| |
FaSoLe | Date: Thursday, 2009-01-22, 7:14 PM | Message # 9 |
Sergent
| deci sintax te-ai convins? dak mai ai ceva de reprosat astept ...
Message edited by FaSoLe - Thursday, 2009-01-22, 7:14 PM |
|
| |