Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Cerere unban si reclamatia la Diavolita Ip 86.123.168.20
BEanDate: Tuesday, 2009-01-13, 5:12 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
Salutare dragi fani ai serverului, si voi admini.

Cu durere in suflet va garantez ca donsoara Diavolita, o stiti de pe server, cea care rupe gura targului cu injurii si se da GOD smile , ei da bine, ea, foloseste WALL.
Azi i-am facut demo pe iceworld. Si dupa ce ma ameninta ca-mi da ban ca vezi doamne am omorat-o si nu trebuia sa stiu ca ea tocmai luase o grenada de jos si deh..

in fine. Admin sau neadmin am demo cu ea care dovedeste clar si frumos ce wall are. :))

IP meu pentru unban (primit ban pentru ca i-am zis de demo) noroc ca s-a inventat forumul draga mea. :)))
Si arata-mi regula pentru care ai dat BAN? Sau ai inventat-o tu ? Aia ca daca adminu e prins cu cod are voie sa dea BAN cui doreste :))

I.P 86.123.168.20

Cu stima si respect BEan.

Cine vrea demo: LUSS4U@yahoo.com

Message edited by BEan - Tuesday, 2009-01-13, 5:22 PM

xsidextremDate: Tuesday, 2009-01-13, 10:11 PM | Message # 2
Group: Removed

Mai exact ce e pe demo ala iar pt cunostintele tale eu am avut plugin pe server prin care iti puteam face tie un demo sa vad daca esti codat dar din pacate nu poti face demo la alt jucator si sa iti apara ca are coade asa ca nu prea vad ce dovada e aia ataseaza demo aici sa vedem cu totii si porma voi lua o decizie. Numai bn.

Diavolitza88Date: Tuesday, 2009-01-13, 11:22 PM | Message # 3
Soldat
Buna seara dupa cum bine stiti sunt Diavolitza....Azi 13 ianuarie 2009 am jucat pe steam original cu cfg...domnul bean sa simtit jignit pt ca eu i-am zis ca are wall,intradevar juca cu wall acesta....Simtindu-se ofensat si mi-a facut demo...insa el nu a recunoscut ca avea wall...asta este alta discutie inchei pt ca nu am chef sa ma cert aiurea...si mie ca dak ma supar calculatorul acestuia o va lua razna.....pace pt ca e cel mai bine pe lumea aceasca.....ACCEPT CA DE FIECARE DATA CAND INTRU IN CS SA FIU POZATA ....SI SA ARAT POZELE UNUI ADMIN SAU OWNER.....MULTUMESC....
CU STIMA DIAVOL

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...

s1NcErDate: Tuesday, 2009-01-13, 11:31 PM | Message # 4
Locotenent
Am ramas fara replici unu zice ca e alba unu ca e neagra sad

Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine

DVLReaLDate: Tuesday, 2009-01-13, 11:58 PM | Message # 5
Soldat
draga..diavolitza.....am vizionat demmo ul...ji spre stupoarea..mea..am observat..ca ai wall.... cry cry jukai..bne si fara...de ce???kar nu inteleg..
...in cazul..asta..ma simt ..prost fata de laur..ptr ca io ty am dat dat adminul....iar acum..u mai dezamagit......

Added (2009-01-13, 11:33 Pm)
---------------------------------------------
o sa vorbesc ku larry..ji o sa luam masuri..[color=red]o sa vedem..ce potem face..

Added (2009-01-13, 11:39 Pm)
....
sincer..u ce treaba ai?????

Added (2009-01-13, 11:58 Pm)
...cu toate ca altii nu sunt..de acord..eu cred ca diavolitza..iji face cat de cat bne..treaba..de admin..asa..k in urma..unei diskutii ku larry..am hotarat..sa ii suspendam adminul..doar 1 saptamana....x-side ul//are nevoie de ea...:)))

xsidextremDate: Wednesday, 2009-01-14, 0:02 AM | Message # 6

Ba esti nebun ai scris ca o poiata blink desi eu cred ca erai un pic booze

Diavolitza88Date: Wednesday, 2009-01-14, 0:04 AM | Message # 7
Soldat
Sunt Suparata pt ca de pe urma unor oameni de nik sufar eu...asta este...accept orice fel de control oricand este posibil....dar ma jur pe mama ca dak mai prind codati cum era si domnul Bean care nu recunoaste ca il "fute in cur"un wallsi da vina pe altii....ma jur ca dak il prind pe servar o are promisa de la mine....Nu sunt genul de femeie care sa ameninte dar la varsta mea am vazut destule si am invatat multe...iar Exide face parte din pasiunea mea de a juca cs...Am jucat 8 ani de zile aproape dintre care si un cs profesionist....si vibe la mine un "rahat cu ochi" ca domne asa si asa ma ref la bean....oricum multumesc foarte mult lary si real pt tot...asa e in viata primesti palme cand nu te astept si de unde te astepti mai putin....sunt obisnuita sa mai fiu acuzata si aiurea..

Multumesc foarte mult sunt pe servar E-XIDE RULLZ
]].

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...

BEanDate: Wednesday, 2009-01-14, 0:13 AM | Message # 8
Soldat
Demo poti face din joc cu optiunea record "numedemo" si apoi la filmul respectiv poti sa-i dai playdemo in orice consola de CS.
Fisierul respectiv il am salvat. Cum il atasez aici. Eventual il pot trimite pe yahoo.

Din filmul respectiv iti poti da seama cum se vede jocul din perspectiva celui filmat. Daca trage prin pereti sau asteapta "victima" stiind unde va apare.
E destul de usor sa sesizezi daca cineva "stie" dinainte care-i smenu cu ceilalti jucatori si cum sunt ei situati prin jurul acestuia. Cu alte cuvinte daca foloseste coduri de orice fel.

LUSS4U@yahoo.com

Added (2009-01-14, 0:13 Am)
Draga diavolita. In primul rand te rog frumos de tot sa folosesti un limbaj adecvat. Nu ne tragem de sireturi, nici daca ai fi soaramea nu ti-ai permite sa-mi vorbesti asa.

In al doilea rand, am vreo 6 seturi de poze si am luat blind de n-spe mii de ori ca am inceput sa vad negru de cum intru in joc. smile
Nu-mi folosesc coadele, eu chiar gandesc jocul asta. Sper surprinderea altora.

Am luat ban pentru singurul motiv ca ti-am facut demo.

Imi pare rau ca tu te -ai nimerit sa fii vizionata . Dar o voi face si in viitor. Am ID de messenger ale mai multor admini si voi furniza la nevoie demourile respective. Sa speram ca nu va fi cazul.

Daca nu am drept de SS tot pot sa fac un demo necajit acolo si eu.

PS> te rog in numele mai multor jucatori sa folosesti un limbaj adecvat pe server caci nu suntem in "vreun cartier de lux" al cine stie carui oras.
Te tzuc.

Cu stima,
BEan

xsidextremDate: Wednesday, 2009-01-14, 0:19 AM | Message # 9

Mane stiu ce e ala demo cand faceam dinala tu nu stiai ce e ala cs sa nu mai vb de pc

Diavolitza88Date: Wednesday, 2009-01-14, 0:28 AM | Message # 10
Soldat
Prietene Bean....nu am dc sa te respect atat timp cat nu stii sa recunosti ca aveai cod....dupa cum am spus jucam pe steam cu cfg...dak nu stii ce insemna aceste 2 cuvinte teas rga frumos sa taci si sa iti vezi de caltii tai....in al 2lea rand sunt dispusa sa fiu pozata de fiecare data cand intru in cs pt a vedea atat tu cat si ceilati ca nu joc codata....sunt o persoana publica....incerc sa vb frumos dar atata timp cat toti magarii vb urat si incerc sa ii calmez prin kick sau llama....degeaba nu reusesc...sunt eficineta prin felul mei de a fi pt ca stiu sa ii pun la punct...stiu sa ii fac sa vb frumos dar sa se si comporte....u vorbeste mai putin legat de acei playeri habar nu ai cat de mult am tras cu Demon care a dat ban la tot sevaru inclusiv la unii admini care nu aveau imunitate...si multe altele....eu zic sa inveti sa vezi plaieryy asa cum ii vad eu si apoi sa vi aici sa vb legat de cum vorbesc eu pe servar....sunt injurata..sunt balacarita..sunt spurcata de acesti playeri de morti...de mama care nu este tocmai bn ...si asta ma calca pe nervi la culme....invat sa traiesc dupa o zi pe alta pt varsta mea si nu permit unui mucos de 15 ani sa ma injure de mama si de morti....iau masuri drastice...si ii banez...multumesc anticipat si pt ca ai ascultat domnule Bean.....

Diavolitza respect

BEanDate: Wednesday, 2009-01-14, 1:55 PM | Message # 11
Soldat
Quote (xsidextrem)
Mane stiu ce e ala demo cand faceam dinala tu nu stiai ce e ala cs sa nu mai vb de pc

Dragul meu. Nu ma cunosti. Am 30 de ani. Am facut liceul de info, am facul facultatea de info, in prezent fac doctoratul in programare.
Cred ca ma confunzi cu vreun prieten de-al tau. Iar despre CS, pot sa-ti spun ca eu am organizat primul concurs de CS in caminele studentesti din brasov, exact acum 8 ani si jumatate cu filmare HDLTV pe versiunea CS 1.5. Si cu rapidtv camera. Tu unde erai cand foloseam eu aceste lucruri ??

Ti-ai adus aminte?

Cu stima si respect

Added (2009-01-14, 1:55 Pm)

Quote (Diavolitza88)
Prietene Bean....nu am dc sa te respect atat timp cat nu stii sa recunosti ca aveai cod....dupa cum am spus jucam pe steam cu cfg...dak nu stii ce insemna aceste 2 cuvinte teas rga frumos sa taci si sa iti vezi de caltii tai....

Draga mea diavolita. Din respect pentru genul tau ma multumesc sa-ti vorbesc frumos si sa te pun la colt: eu am STEAM original si daca zici ca m-ai urmarit jucand presupun ca ai recunoscut in miscarile mele si faptul ca-mi folosesc configul propriu... :)) ...asa ca opinia ta este total nejustificata. buh-bye.

Nu ne cunoastem draga mea. Am 30 de ani, repet a 20-a oara. NU cred ca esti mai in varsta ca mine. Ar trebui sa gandesti inainte sa dai banuri aiurea draga mea. Altfel alungi toti jucatorii de pe server cu comportamentul tau.

Eu zic ca Llama ii calmeaza, daca dau retry exista Ban pentru cei incapatanati. AStea sunt regulile. Nu exista nicio regula care sa spuna ca poti sa-i injuri daca ei te-njura. Exita acele reguli care spun ca poti sa-i dai llama sau Ban..dar nu sa te cobori la mintea lor...asa-i ?

Te tzuc.

rzvDate: Thursday, 2009-01-15, 1:58 PM | Message # 12
Locotenent
aiurea rau , dar parerea mea este urmatoarea: nu tin nici cu Bean nici cu Diavolita , dar cum zicea Bean daca gandesti jocul , sti unde sa tragi ca e loc de panda, si cand sa bagi pasi ca sti pe unde vine lumea , si tine cont si de rapiditatea cu care tragi cand vezi inamicul. joc cs de cand a aparut de la prima versiune si mam lasat de el ca aparuse codarii si se dadeau ban aiurea pe servere ca nu se faceau poze. poate asta facea atunci diavolita , bean , gandea jocul ... eu nam vazut demoul nu stiu despre ce e vorba ca sa vorbesc dar asta e parerea mea
Sa fiti iubiti ! bye

Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !

BEanDate: Thursday, 2009-01-15, 10:50 PM | Message # 13
Soldat
Salutare admini.

Va rog frumos totusi sa-mi scoate banul daca tot s-a lamurit situatia. Ca stau pe tusa de cateva zile. Mai exact din momentul in care diavo s-a straduit sa-mi dea ban pe nedrept.

IP 86.123.168.20

Diavolitza88Date: Friday, 2009-01-16, 1:10 AM | Message # 14
Soldat
MDA .....CRED CA CEL MAI BN AR FI SA RAMANA ASA....ADIKA BANAT...TU ALEGY CE VEI FACE LARY...MS TE POOP DULCE:*:*:*:**..SI PT CEI INGAMFATI CA BEAN NU IMI RAMANE DECAT SA SPUN....PUNE-TI POFTA IN CUI PRIETENE:p

CleopatraDate: Friday, 2009-01-16, 1:13 AM | Message # 15
Soldat
aaaa. doiiing nustiu ce sa spun ..

noi nu ne putem baga sa ti-l scoatem. ca iar va fii o cearta imensa pe server si nu vrem.

vorbesti cu Diavolita , ajunge-ti cumva la o intelegere si va fii mai bine

numai biine respect

If you don't enjoy this shit.You can get outta` here. :)

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: