O mica reclamatie ! sau nelamurire
|
|
rzv | Date: Friday, 2009-01-09, 12:39 PM | Message # 1 |
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
| Ce are serveru de pica asa des ? cel putin dimineata nu merge pana pe la vreo 12 ... si sunt unele zile cand merge o ora .. pica .. iar merge.. iar pica ... stiti cumva motivul ?
Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !
|
|
| |
s1NcEr | Date: Tuesday, 2009-01-13, 11:32 PM | Message # 2 |
Locotenent
| Si eu sunt interesat de acelasi lucru dc dimineata nu e desc pana pe la 3-4 uneori se desc la 8 DC?
Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine
|
|
| |
xsidextrem | Date: Wednesday, 2009-01-14, 2:12 AM | Message # 3 |
Group: Removed
| Da ieri si azi a fost oprit pt ca nu am platit netul am de platit 4 abonamente de internetdin care numai ala de la clicknet e 1 milion si ceva cu tot cu tva netul de la server 80 ron netul de la orange 10 euro fara tva si inca un net de cartier tot 80 ron a sa nu mai punem ca pc consuma curent de peste un milion faceti un calc cat consum eu pt server excludeti netul de la orange si faceti un mic calcul. A si sa nu mai punem la socoteala ca sa ars placa de baza rami si hdd luna asta deci au trebuit inlocuite rami nu sau ars dar sau dus dracu se bloca pc din cauza lor deci cheltuiala totala luna asta am scos mai multi bani din buzunar decat castig
|
|
| |
rzv | Date: Friday, 2009-01-16, 11:09 AM | Message # 4 |
Locotenent
| roger that boss !
Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !
|
|
| |