un admin daca se poate:-"
|
|
datdracu | Date: Saturday, 2008-12-13, 1:04 PM | Message # 1 |
Soldat
Group: Users
Status: Offline
| Nick : *DatDracu* am mai jucat cu nick Wtf*UnSt0pabl3*OMG!! dar mi-am schimbat nicku Experienta: nam fire in cap de cat timp joc cs Varsta:15 ani si 14 zile Dc vreau admin? Din totdeauna am vrut un joc curat fara hack de tot felul fara injuraturi si alte alea cand intru pe sv si nu e nici un admin online toata lumea se injura codati o gramada si vreau sa dispara toate acestea Pot fi online mult timp pt ca sunt pasionat de cs si o mare parte din timpul meu liber il consum jucanduma cs thx id mes:un_baietzel_datdraq@yahoo.com
Message edited by datdracu - Saturday, 2008-12-13, 1:23 PM |
|
| |
Demon | Date: Saturday, 2008-12-13, 2:51 PM | Message # 2 |
Group: Removed
| Contra Ca Esti dadraqu
|
|
| |
sT@Rt | Date: Sunday, 2008-12-14, 11:30 AM | Message # 3 |
Locotenent
| pro. demo u stii sa zici nu mai contra
|
|
| |
Demon | Date: Sunday, 2008-12-14, 2:30 PM | Message # 4 |
| Nopz Dar eu nu l-am vazut pe srv Des oki ? si nu trebuie sa zici Pro . Daca intra la tn pe mess si zice sa`i dai un Pro Din contra eu i-as da Contra Oki ?
|
|
| |
datdracu | Date: Sunday, 2008-12-14, 7:44 PM | Message # 5 |
Soldat
| eo nam dat add la nimeni ca sa sti demon si joc pe sv de cand a inceput praf|zor sa joace pt ca is coleg cu el de cls deci am cv timp de cand joc oricum nu pot sa te judec pt alegerea facuta si ms st@rt pt vot
|
|
| |
SeNzor | Date: Sunday, 2008-12-14, 9:05 PM | Message # 6 |
Soldat
| datdracu...u ceri admin si nu ai jucat pe srv decat 2 ore...care am pus de la mine...k u ai 1 ora si cv da am zis 2
SeNzor
|
|
| |
Demon | Date: Sunday, 2008-12-14, 9:36 PM | Message # 7 |
| poi ia intreabal pe Prafzor daca joaca dinaintea lu Hip-Hop SouL * Mary Sunteti Prea copii :P
|
|
| |
prafzor | Date: Sunday, 2008-12-14, 10:49 PM | Message # 8 |
Soldat
| PRO demon gura mica
|
|
| |
Demon | Date: Sunday, 2008-12-14, 11:37 PM | Message # 9 |
| bah eu imi fac impresia ca si tu praff esti prost tea pus ala sa dai pro ?:)) doamne ! Deci ala are cateva ore jucate pe srv si vrea ADmin ? Parea Mea ! Topic Closed Revino Cu Alta cerere CAnd vei fi printre primi 5 !
|
|
| |
datdracu | Date: Monday, 2008-12-15, 4:07 PM | Message # 10 |
Soldat
| mary tu mereu ai avut de comentat cate cv la fiecare si pe sv atitudinea ta nu e una foarte buna ci a unui copil de 5 ani care deabea a invatat sa vorbeasca si din intamplare primu cuvant era o injuratura eo nu vreau sa ma cert cu nimeni chiar daca nu i-au admin asta e a meritat sa incerc multumesc celor care m-au votat . a si demon sanatate acasa
Message edited by datdracu - Monday, 2008-12-15, 4:08 PM |
|
| |
Demon | Date: Tuesday, 2008-12-16, 3:11 PM | Message # 11 |
| da frate am 6 ani si care`i problema si apropo fac si muzica la 6 ani altceva ? n-am vb urat cu nimeni ! Nu Suport peastia cu aere de vedete si`l rog frumos pe lary sa`mi imprumute o bicicleta sa ma pisi din mers peastia cu aere de vedete ! Categoric ca nu vei primi admin altfel srv ca cadea si vor cere admin toti care joc de o sapt sau doua ca tn in cazul tau Fratioru cand vei fi printre primii 5 la ore jucate pe srv Voi Posta cu Toata Inima Pro ? Altceva ? Topic Closed -> Si Apropo Numai Pune Adminii pe mess sa`ti deea cate`un pro Pe forum !
Message edited by Demon - Tuesday, 2008-12-16, 3:12 PM |
|
| |