Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
un admin daca se poate:-"
datdracuDate: Saturday, 2008-12-13, 1:04 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
Nick : *DatDracu* am mai jucat cu nick Wtf*UnSt0pabl3*OMG!! dar mi-am schimbat nicku tongue
Experienta: nam fire in cap de cat timp joc cs biggrin
Varsta:15 ani si 14 zile biggrin
Dc vreau admin?
Din totdeauna am vrut un joc curat fara hack de tot felul fara injuraturi si alte alea cand intru pe sv si nu e nici un admin online toata lumea se injura codati o gramada si vreau sa dispara toate acestea
Pot fi online mult timp pt ca sunt pasionat de cs si o mare parte din timpul meu liber il consum jucanduma cs tongue

thx smile

id mes:un_baietzel_datdraq@yahoo.com

Message edited by datdracu - Saturday, 2008-12-13, 1:23 PM

DemonDate: Saturday, 2008-12-13, 2:51 PM | Message # 2
Group: Removed

Contra Ca Esti dadraqu

sT@RtDate: Sunday, 2008-12-14, 11:30 AM | Message # 3
Locotenent
pro. demo u stii sa zici nu mai contra wink

DemonDate: Sunday, 2008-12-14, 2:30 PM | Message # 4

Nopz Dar eu nu l-am vazut pe srv smile Des oki ? si nu trebuie sa zici Pro . Daca intra la tn pe mess si zice sa`i dai un Pro Din contra eu i-as da Contra Oki ?

datdracuDate: Sunday, 2008-12-14, 7:44 PM | Message # 5
Soldat
eo nam dat add la nimeni ca sa sti demon si joc pe sv de cand a inceput praf|zor sa joace pt ca is coleg cu el de cls deci am cv timp de cand joc happy oricum nu pot sa te judec pt alegerea facuta si ms st@rt pt vot tongue

SeNzorDate: Sunday, 2008-12-14, 9:05 PM | Message # 6
Soldat
datdracu...u ceri admin si nu ai jucat pe srv decat 2 ore...care am pus de la mine...k u ai 1 ora si cv da am zis 2 biggrin

SeNzor

DemonDate: Sunday, 2008-12-14, 9:36 PM | Message # 7

poi ia intreabal pe Prafzor daca joaca dinaintea lu Hip-Hop SouL * Mary Sunteti Prea copii :P

prafzorDate: Sunday, 2008-12-14, 10:49 PM | Message # 8
Soldat
PRO demon gura mica

DemonDate: Sunday, 2008-12-14, 11:37 PM | Message # 9

bah eu imi fac impresia ca si tu praff esti prost tea pus ala sa dai pro ?:)) doamne !

Deci ala are cateva ore jucate pe srv si vrea ADmin ?

Parea Mea ! Topic Closed Revino Cu Alta cerere CAnd vei fi printre primi 5 !

datdracuDate: Monday, 2008-12-15, 4:07 PM | Message # 10
Soldat
mary tu mereu ai avut de comentat cate cv la fiecare si pe sv atitudinea ta nu e una foarte buna ci a unui copil de 5 ani care deabea a invatat sa vorbeasca si din intamplare primu cuvant era o injuratura happy eo nu vreau sa ma cert cu nimeni chiar daca nu i-au admin asta e a meritat sa incerc multumesc celor care m-au votat . a si demon sanatate acasa happy wink

Message edited by datdracu - Monday, 2008-12-15, 4:08 PM

DemonDate: Tuesday, 2008-12-16, 3:11 PM | Message # 11

da frate am 6 ani si care`i problema si apropo fac si muzica la 6 ani altceva ? n-am vb urat cu nimeni ! Nu Suport peastia cu aere de vedete si`l rog frumos pe lary sa`mi imprumute o bicicleta sa ma pisi din mers peastia cu aere de vedete !

Categoric ca nu vei primi admin altfel srv ca cadea si vor cere admin toti care joc de o sapt sau doua ca tn in cazul tau

Fratioru cand vei fi printre primii 5 la ore jucate pe srv Voi Posta cu Toata Inima Pro ?

Altceva ? Topic Closed -> Si Apropo Numai Pune Adminii pe mess sa`ti deea cate`un pro Pe forum !

Message edited by Demon - Tuesday, 2008-12-16, 3:12 PM

• Page 1 of 1
  • 1
Search: