Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
cerere admin
RIPDate: Thursday, 2009-05-07, 7:35 PM | Message # 1
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
....atatzia admini..pe server..insa...forumul duce lipsa....nu ew nik un admin..care sa mai faca curatzenie pe akolo..am vorbit cu cel care a facut forumul..marius..alias <<DVL>>Empty...nik macar el..nu are admin..deci cred ca e mai mult decat necesar...nijte admini..pentru forumul nostru...sall!!!!!

xsidextremDate: Saturday, 2009-05-09, 0:34 AM | Message # 2
Group: Removed

Sa stii ca nu a facut nimeni forumul. Eu singur am facut forumul si siteul intreaba data viitoare

BizonudvlDate: Saturday, 2009-05-09, 10:28 PM | Message # 3
Soldat
dap forumul lary la facut singur sa chinuit o gramada ca la stricat fraieru ala de whitman

RIPDate: Friday, 2009-05-15, 0:20 AM | Message # 4
Locotenent
ok..am inteles mane...da cu adminulk cum ramane?????un raspons..plz

DVL-ClanDate: Saturday, 2009-05-23, 0:29 AM | Message # 5
Soldat
bizoane esti in plus , iti cer sa schhhh !

emptyDate: Saturday, 2009-05-23, 1:05 AM | Message # 6
Soldat
admini moderatori pe forum? Laur nu te gandesti la asta ? ai uitat de noi !!! o multime de copii au invadat serverul, au ajuns sa ma-ntrebe ce caut pe server, de cand am admin, forumul/site-ul are nevoie de moderatori !!!... nu mai zic nimic
....atatzia admini..pe server..insa...forumul duce lipsa....nu ew nik un admin..care sa mai faca curatzenie pe akolo..am vorbit cu cel care a facut forumul..marius..alias <<DVL>>Empty...nik macar el..nu are admin.

Re Laur : " Sa stii ca nu a facut nimeni forumul. Eu singur am facut forumul si siteul intreaba data viitoare "

Laur , frate incet incet ne dai deoparte, laur cine ti-a dat ideea cu site-ul .ucoz.com laur cine ti-a dat ideea cu .3xforum.ro mai ti minte primul forum care il aveai ? la myforum si am cautat sa facem unul mai funcional. ... si tiam zis de cele mentionate mai devreme .3xforum.ro + .ucoz.com vad ca ne-ai uitat ... mersi cam atat am avu de zis in acest topic. si nu uita Site-ul/forumul are nevoie de moderatori, de oameni care pot lucra cu bbcode/html

• Page 1 of 1
  • 1
Search: