admini moderatori pe forum? Laur nu te gandesti la asta ? ai uitat de noi !!! o multime de copii au invadat serverul, au ajuns sa ma-ntrebe ce caut pe server, de cand am admin, forumul/site-ul are nevoie de moderatori !!!... nu mai zic nimic Quote
....atatzia admini..pe server..insa...forumul duce lipsa....nu ew nik un admin..care sa mai faca curatzenie pe akolo..am vorbit cu cel care a facut forumul..marius..alias <<DVL>>Empty...nik macar el..nu are admin.
Re Laur : " Sa stii ca nu a facut nimeni forumul. Eu singur am facut forumul si siteul intreaba data viitoare "
Laur , frate incet incet ne dai deoparte, laur cine ti-a dat ideea cu site-ul .ucoz.com laur cine ti-a dat ideea cu .3xforum.ro mai ti minte primul forum care il aveai ? la myforum si am cautat sa facem unul mai funcional. ... si tiam zis de cele mentionate mai devreme .3xforum.ro + .ucoz.com vad ca ne-ai uitat ... mersi cam atat am avu de zis in acest topic. si nu uita Site-ul/forumul are nevoie de moderatori, de oameni care pot lucra cu bbcode/html