Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Cerere Face
FaceDate: Thursday, 2009-01-15, 10:27 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
Nick ing:Face
Id. mess:vali_smecher69@yahoo.com
Id. Steam: nu am!
Motiv: Am peste 18 ani si peste 6 ani experienta in cs, am mai avut pe 3 servere admin+ 1 war3 mod, consider ca joc bine si inteleg jocul si ca
as putea face ceva diferenta pe acest server pentru ca imi place sa joc aici si vreau sa ajut !

s1NcErDate: Thursday, 2009-01-15, 11:40 PM | Message # 2
Locotenent
NU stiu daca ai retinu dar aici se dau admine pe ore si eu nu te-am vzt decat o data pe sv CONTRA cand ai pest 30 de ore atunci

Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine

FaceDate: Thursday, 2009-01-15, 11:56 PM | Message # 3
Soldat
Nvm, nu am stiut ca nu am voie sa fac cerere decat dupa 50 de ore de joc si plus las adminii care au toti 14 ani sa faca treaba pe server....care dupa ce te fac prost ,incep sa faca misto si sa dea slay si lamma....si plus am vaz io codat pe server si ei stateau sa-mi dea lamma mie pentru ca i-am zis la admin sa nu ma faca prost ca nu ma cunoaste...dar de...asa e cand pui admini de 14 ani care nu au capabilitate sa gandeasca. Cu toate astea va doresc succes cu serverul caci eu ma las !
Imi placea serverul pentru ca iti da multi bani la inceput si ca ai loc sa faci un frag 2, 10 cate poti face acolo si dupaia poti sa stai linistit, dar se pare ca m-am inselat si tinand cont caci cat timp am jucat am fost pe primul loc pe fiecare harta eu zic ca ati pierdut un player important!
At "<<DVL>>Lary a.k.a Cleopatra"...cand oi juca si tu ca mine atunci sa iti permiti sa ma faci prost ,macar daca deschideai gura cu folos si ziceai ceva legat de gameplay nu de un lucru pe forum care nici macar nu aveai habar, iar dupa ce ti-am vorbit frumos sa nu ma faci cum m-ai facut mai iti bati si joc de postul care il ai facand abuz de admin asa ca mesajul meu catre owner e sa isi aleaga cu grija pe viitor adminii ca intra playeri valorosi si copii astia isi bat joc de ei !

Catre restul lumii nu tot decat sa va urez distractie placuta !

Message edited by Face - Friday, 2009-01-16, 0:25 AM

CleopatraDate: Friday, 2009-01-16, 0:41 AM | Message # 4
Soldat
Face te-am facut prost , pentru ca ai 3 ore pe server si ai facut cerere pt admin.:)
si te mai da tu asa mare ca ai cu 4 ani in plus ca noi , in plus noi nu avem 14 ani
nu te da mare destept si bun la cs.
auzi acolo " cum iti permiti" . imi permit esti un robotel foarte mare smile
nu ai sa primesti admin niciodata de la mine klar ai contra .

NIMENI NU TE SUSTINE !!! toti isi bateau joc de tine . [size=16]

CONTRA CONTRA CONTRA CONTRA

Added (2009-01-16, 0:41 Am)
---------------------------------------------
sa nu se inteleaga gresit .
primeste CONTRA de la mine...
ca admin nu am cui sa-i dau ;;)
Lary e sheful :X

If you don't enjoy this shit.You can get outta` here. :)

Diavolitza88Date: Friday, 2009-01-16, 1:30 AM | Message # 5
Soldat
Contra si dc spun asta....azi 16 ianuarie 2009 ai vb foarte urat pe servar..ai injurat..nu stiu ce a fost cu tine dar iei contra....nu sunt de acord sub nici o forma cu acest admin pt tine....si nici nu te cunosc ..de zis sa intri dess nici nu te vad dess.deci stai pe bara si citeste ziaru...
contra adminului tau

booze hai noroc lary

Imbracata Sau Dezbracata...Bikini,Sutien..O Arma Secreta...O Diavolitza Perfecta...Biciul Pe Pat...Patul Asternut Catifelat....Tu Inger,Eu Diavolitza Ta...

xsidextremDate: Friday, 2009-01-16, 2:53 PM | Message # 6
Group: Removed

Mama au intrat fetele in actiune au descoperit forumul tare ati pus-o cu ele bye nu mai luati admine in veci si noroc fetelor booze

allexDate: Friday, 2009-01-16, 10:38 PM | Message # 7
Locotenent
Contra! Si iti garantez ca nu toti adminii care se incadreaza intre 14-15 ani nu au "capabilitate sa gandeasca". Prin simplul fapt ca tu ai 18 ani nu inseamna ca toti de 14 ani sunt prosti. Ar trebui sa tii cont de un lucru ... Nu te-ai nascut la 18 ani... si tu ai avut si 14 si 15 ani. Asa ca ... pentru limbajul tau: CONTRA

FaSoLeDate: Saturday, 2009-01-17, 11:46 AM | Message # 8
Sergent
=)):)) bha face.. sunt si jukatori care joaka de mult pe server... si am scoruri mari.... au fost verificati de multe ori... asta nu inseamna ca sunt codati.... si la cum ai vorbit u pe server... te mai si miri de ce ai luat llama? hai sa fim seriosi... CONTRAAAA

rzvDate: Monday, 2009-01-19, 10:43 AM | Message # 9
Locotenent
de obicei sunt multi care au scor mic si au cod.. ca au doar wall .. si sunt asa prosti ca nu stiu sal foloseasca...

Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !

s1NcErDate: Monday, 2009-01-19, 11:34 PM | Message # 10
Locotenent
Face invata din gresala parintilor tai foloseste prezervativul =))))) :))))) ma scuzati nu m-am putut abtine =))))

Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine

rzvDate: Tuesday, 2009-01-20, 10:31 AM | Message # 11
Locotenent
tare asta :)))

allexDate: Wednesday, 2009-01-21, 2:45 PM | Message # 12
Locotenent
Mama sincer ce tare ai fost la faza asta ... dai dovada de mare inteligenta smile

Message edited by allex - Wednesday, 2009-01-21, 2:46 PM

FaSoLeDate: Thursday, 2009-01-22, 7:27 PM | Message # 13
Sergent
=)):))

rzvDate: Friday, 2009-01-23, 2:22 AM | Message # 14
Locotenent
nu inteleg nimic dar o iau ca p eun compliment :))

sT@RtDate: Saturday, 2009-01-24, 12:35 PM | Message # 15
Locotenent
nu la fete nu se da admin biggrin

• Page 1 of 1
  • 1
Search: