Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
CERERE ADMIN
PIF_HDate: Monday, 2009-01-12, 2:28 PM | Message # 1
Soldat
Group: Users
Status: Offline
LOOL FITI ATENTI UN PIC CE VA ZIC OAMENI BUNI,AM LASAT SI EU O CERERE PTR.ADMIN,MI-AM INCERCAT NOROCUL ZA ZIC ASA.STITI CE MIA ZIS ADMINU (FASOLE)CRED CA IL CUNOSTETI CU TOTII,MI-A DAT UN CONTRA,SI IMI TRIMITE MESAJ IN CARE ZICA CA MA PRINS CU COD PE SERVER.O MINCIUNA MAI MARE CA ASTA NAM MAI AUZIT,SI NICI MACAR NU MIA FACUT POZE CEVA,ASTE SE NUMESTE EGOISM.NON SPIRIT DE ECHIPA,EU NU AM CERUT DECIT SA FAC PARTE DIN GASCA LOR SI EI CE FAC,.....?

SI LUMINA SE FACU.....

Message edited by PIF_H - Monday, 2009-01-12, 2:28 PM

allexDate: Monday, 2009-01-12, 3:54 PM | Message # 2
Locotenent
Contra! Dupa ce ai luat ban pe server mai ai si tupeul sa faci cerere de admin? dry La faza asta de acord cu Fasole.. Si te'am prins si eu nu numai el.. Auzi daca tot ceri poze de ce iesi dupa ce ti se fac? Cum ai facut si in cazul meu ... ti'am facut poze si cand sa dau mesaj cu id ia'l pe PIF de unde nu'i wink ... Inevitabil ai luat ban! Asa ca as zice ca nu are rost sa mai faci sperante la un "admin". Salutari de la <<DVL>>^alex^.mzq wink

FaSoLeDate: Monday, 2009-01-12, 7:02 PM | Message # 3
Sergent
ha ha... m-am uitat pe tine ..am stat spectator.. ti-am facut 2 poze... j am scris "Pif pozele la yooo_Alexu705 acum sau ban!!!"... au trecut 2-3 minute(in timpul asta am mai scris de cateva ori) si ce vroiai sa itzi fac? sa te las sa joci ? dry

PIF_HDate: Monday, 2009-01-12, 7:12 PM | Message # 4
Soldat
CRED CA VA INSELATI IN PRIVINTA MEA,SAU,POATE E ADEVARAT,EU VA ASIGUR CA NU AM STIUT DE POZELEFACUTE SAU DE VREO INTENTIEDE-A VOASTRA DE A IMI FACE POZE.IMI PARE RAU AM VRUT SA MA TIN DE SERVERUL ASTA,DAR VAD CA NU SE POATE ,EU VA UREZ BAFTA LA FRAGE INCONTINUARE,NUMAI INSIST CA NU ARE ROST ,AM SA IMI STERG SI USERUL SI DE PE FORUM.BFT.ALL

SI LUMINA SE FACU.....

• Page 1 of 1
  • 1
Search: