Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
cva interesant....in atentia clanului..
RIPDate: Wednesday, 2009-03-18, 0:32 AM | Message # 1
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
am stat si m am gandit..de la ce provin initialele clanului..nostru..cand m am gandit...a fost cva p moment..ji nu m am gandit la kesya asta..
..io m am gandit la cva..DVL...Dead Valey Leaders..sau liderii din valea..intunecata..(moarta)cva..de genu...astept..pareri de la voi..atat playeri..cat si mai ales adminii..de p prea iubitu nostru sv..X SIDE XTREME!!!!
..VA MULTUMESC...

ghicitoareDate: Wednesday, 2009-03-18, 0:40 AM | Message # 2
Soldat
...nush de la ce provin initialele DVL, nu e prima data cand ma gandesc si eo dar de fiecare data nu am reusith sa gasesc nik:))...oricum "L".ul m.am gandit k ar fi de la "Lary"! Nush...asta e parerea mea:D

xsidextremDate: Wednesday, 2009-03-18, 10:16 AM | Message # 3
Group: Removed

DeViL diavol mai de aici vine tongue

RIPDate: Monday, 2009-03-23, 2:21 PM | Message # 4
Locotenent
macar DeVil Diavols...plm..suntem mai multi..
..skimbi ji mie nikkul ala la admin...la pastele cailor????

Added (2009-03-23, 2:21 Pm)
---------------------------------------------
va cam doare mana... cry

BizonudvlDate: Tuesday, 2009-04-07, 3:26 PM | Message # 5
Soldat
deci dvl inseamna divolu vostru lary :)) :))

DVL-ClanDate: Friday, 2009-05-22, 10:54 PM | Message # 6
Soldat
multe pareri , si toate proaste .:)macar v-ati straduit.lary te rog lasa si u un reply si spune-le al cui este <<DVL>>-ul si cine la infiintat pe server.doar atat.si empty+ si sakura sa confirme.salut

emptyDate: Saturday, 2009-05-23, 5:08 PM | Message # 7
Soldat
Bizonu say :deci dvl inseamna diavolu vostru lary :)) :))

esti prea impertinent Bizonudvl killed no

ti-a raspuns laur : DeViL = diavol ( mai de aici vine ) sau DVL...Dead Valey Leaders si vad ca ne iei in ras clanul

Laure ne ducem la vale cu oameni astia , ne sapa frate angry

Message edited by empty - Sunday, 2009-05-24, 8:56 PM

xsidextremDate: Wednesday, 2009-06-10, 3:26 AM | Message # 8
Group: Removed

Stiu empty sunt foarte increzuti, ameninta jucatori si ii face sa se simta prost daia sa golit serverul mane. Inainte stateau cate 10 minute sa se conecteze la server ca nu mai aveau loc si acuma e gol pusca serverul abia mai vezi 8 jucatori maxim. Dar nu e nimic acum am niste treaba dar luni 15.06.2009 voi reface serverul cap coada si voi scoate foarte multi admini iar cativa dintre jucatorii care au fost fideli serverului si au stat in banca lor vor lua admin.

BizonudvlDate: Wednesday, 2009-06-10, 2:04 PM | Message # 9
Soldat
ma laryy..oameni nu au intrat..din cauza ca ai avut probleme mari cu sv asta ee...si din cauza la cativa admini...ca da ban a prost...si nu le dau numele aici stiu ei care sunt....eu vreau sa vb cu tine..dar daca u tii tel inchis ...o sa vb noi doi... mie mia sters adminu degeaba din cauza lui empty sau real..dar intreaba lume ce fac astia pe sv... wink ca din cauza lor numai intra oameni care era non-stop pe sv..de ex mitzusu ...sunt multi...ca leau dat ban degeabaaa...intai lary intereseazate ce fac ei..si pe urma imi stergi adminu si dai vina pe mn..eu nu ma iau de ei degeaba..dar daca u zici ca sunt prieteni tai...trb ta....

• Page 1 of 1
  • 1
Search: