Welcome, Vizitator
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Propunere Bunicia!
rzvDate: Thursday, 2009-01-15, 3:27 PM | Message # 1
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
Lary ... tinand cont ca tu nu ai nici un benefiu de pe urma noastra ... dimpotriva , pierderi , eu as propune sa faci o chestie cu donatii ... sau sa platim adminii o suma decenta un 20-30 RON , sa amortizeze cheltuielile.
Asta e ideea mea mai departe te descurci tu cu modalitati de plata.
Eu unu as fi de acord, ca practic noi ne jucam si tu nai nici un benefiu ...
Astept raspunsuri ... eu zic ca e o idee buna si nu e o suma prea mare , de speriat !
5 admini X 20 RON = 100 ... sa platit netu ...
Si sa dai admine in functie si dea sta ... ore jucate , si plata lunara pentru intretinere !!!
Sa iti ramana si tie de o booze bye

Added (2009-01-15, 3:26 Pm)
---------------------------------------------
Sau ai putea face altceva. Ca sa nu mai ai probleme cu plata netului, curentul, sa ti se arda piesele, si sa fie serverul deschis non-stop iti cumperi un server dedicat (preturile plec de pe la vreo 170 RON) si ai terminat balciu ... si asta ar fi o varianta bunicica .. si nu te doare capu biggrin

Cap sa ai ca minte ce iti mai trebuie fool

Added (2009-01-15, 3:27 Pm)
---------------------------------------------
astept raspuns smile

Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !

s1NcErDate: Thursday, 2009-01-15, 11:37 PM | Message # 2
Locotenent
oooo bv frate e o idee beton sunt deacort!!! mi se pare ca lary merita ajutorul nostru

Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine

xsidextremDate: Friday, 2009-01-16, 2:49 PM | Message # 3
Group: Removed

Mane nu am de ce sa cumpar un server unul care sa aiba piesele la pc meu costa foarte multi $$$$$$ sincer iar daca iei o panarama dinaia de server nu ai facut nimic sincer iar cu banii nu o sa fie nimeni deacord sincer cand a fost vb sa se dea bani doar fanatic digital a dat si ala sa chinuit sa dea 2 euro si asta pe tl

s1NcErDate: Friday, 2009-01-16, 8:55 PM | Message # 4
Locotenent
sunt calici frate astia

Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine

BizoneluDate: Saturday, 2009-01-17, 1:15 PM | Message # 5
Sergent
adevaruu...ca la toti care le zici de banii....gata..se retrage..ca toti zic ce sa dau banii pt un joc si lunar...vom vedea pe parcurs..ce va fiii..
ce a zis rzv e o idee buna.dar nu o sa accepte lumea

rzvDate: Monday, 2009-01-19, 10:46 AM | Message # 6
Locotenent
dreq nu isi mai cumpara biscuti cu lapte 2-3 zile si dau si ei bani la admin ... nui o suma mare

Buna`i berea nu`i ca vinul , si nici laba ca vaginul !

• Page 1 of 1
  • 1
Search: