saluTT sunt <<DVL>>KuM?
|
|
gAbYtZu | Date: Saturday, 2009-01-10, 7:13 PM | Message # 1 |
Soldat
Group: Users
Status: Offline
| pot sa stiu si eu de ce mi-ati scos adminu? dak e din cauza lu prafzor sa va explic cum a fost...... a fost martor fasole fasolica al nostru avea scoru azi 15 cu 1 si prafzor zicea ca e codat fasole s-a oferit sa isi faca poze singur si el a inceput sa faca scandal....... ca cik isi face poze dupa ce a scos codu cand codu se dezactiveaza numai dak iesi din cs ori el na iesit avea tot acela scor si a sarit pe toti iam zis sa taca el mi-a zis dute-n ***a mea de bou si iam dat llama nu ban desi regula rera ca cine injura adminu are ban.... da acuma dak voi sunteti asa:( ca io nu sufar de admin da dak nu ma vreti pe srv lary tiam mai zis zimi si ma car ca nu o sa stau acuma sa plang ca e srv x-side....... ma duk frumusel pe dyon cei asa greutate da acuma u hotarasti si iti mai zic u crezi ca adminii isi fac treaba da cand ejthi u pe srv... se dezlantuie da sa vezi ce cuminti sunt cand intri u..... si bizonu repede ca eram pe srv cu alt nick vb hai ma ca alai prost hai sal prostim pe lary sa-i scoatem adminu ca cik iam dat eu ban lu rZv... si multe altele da iti zic io in locu tau faceam armata cu ei:)) tre sa ai putina autoritate ca nu iti platesc ei netu si toate astea.... nu ei tin srv si nusthu ce... bla bla bla te rog frumos sa imi zici macar ca sa nu ma tii in chestii ca ma duk pe dyon te rog frumos multumesc...
tralala...
|
|
| |
xsidextrem | Date: Sunday, 2009-01-11, 2:03 AM | Message # 2 |
Group: Removed
| O sa vb pe mess
|
|
| |
s1NcEr | Date: Monday, 2009-01-12, 11:42 AM | Message # 3 |
Locotenent
Group: Users
Status: Offline
| KuM? nu sti cred ca esti de treaba dupa cum te porti pe sv
Decat sa ajuti un om mai bine un caine, sai arunci din cand in cand catun colt de paine
|
|
| |